Hvordan bruke to datamaskiner på samme tid ved hjelp av kabel Internett-tilgang

Hvordan bruke to datamaskiner på samme tid ved hjelp av kabel Internett-tilgang


High-speed kabel Internett er vanligvis veldig fort, men det kan også bli dyrt for mange mennesker. Hvis du har kjøpt kabel bredbånd, vil du ønsker å bruke den på mer enn én datamaskin, hvis du har en annen datamaskin. Kabel-selskapene vil noen ganger som standard bare sette deg opp til å bruke en datamaskin. Du kan enkelt bruke Internett på to eller flere datamaskiner, men med bare en liten engangs kjøp av litt ekstra utstyr.

Bruksanvisning

1 Sett opp en ruter i nærheten av kabelmodem. Koble ruteren inn i veggen for strøm. Koble nettverkskabelen fra kabelmodem til Internett-porten på ruteren.

2 Koble en nettverkskabel fra datamaskinen til en av ruterens andre porter. Åpne en nettleser på datamaskinen, og skriv modemet IP-adresse i adressefeltet. Skriv inn brukernavnet og passordet for ruteren. All denne informasjonen kan finnes i ruterens manual eller på ruteren. I ruteren menyen velger du kabelmodem som nettverkstilkoblingstype og skriv inn din kabel brukernavn og passord. Skriv inn et navn for nettverket i den trådløse delen. Endre sikkerhetsinnstillingene for trådløs som du ønsker å endre eller aktivere. Lagre og lukk.

3 Koble den andre datamaskinen til en annen port på ruteren, med en nettverkskabel eller koble til med et trådløst kort til nettverket du nettopp satt opp. Du kan også koble den første datamaskinen trådløst. For å koble til trådløst, høyreklikk på ikonet for trådløst nettverk på høyre side av skjermen på datamaskinen med det trådløse kortet, og velg det trådløse nettverket. Klikk på "Connect".