Hvordan bruke to skjermer på XP

Hvordan bruke to skjermer på XP


Hvis du bruker datamaskinen til å lage og redigere grafiske og videofiler, kan du øke størrelsen på tilgjengelige arbeidsområdet ved å kjøpe en større skjerm å koble til en ekstra skjerm. I Windows XP, kan en ekstra skjerm settes opp i vinduene Skjermegenskaper. I tillegg vil datamaskinen saken må inneholde nødvendige porten for å koble til en ekstra skjerm.

Bruksanvisning

1 Ordne den andre skjermen slik at den er nær nok til datamaskinen for å koble til skjermen i. Plugg den andre skjermen til strømuttaket, og strømmen skjermen på.

2 Plugg den andre skjermen til datamaskinen. Mange skjermer koble til med en VGA eller DVI-kabel. Porten på den andre skjermen og en åpen port på datamaskinen må samsvare for å kunne koble den andre skjermen. For eksempel, hvis skjermen har en VGA-port, saken vil også ha en åpen VGA-port.

3 Klikk på skrivebordet startmenyen. Du bør se på den første skjermen.

4 Velg "Control Panel" og velg "Utseende og temaer."

5 Velg "Display".

6 Velg "Identifisere" for å vise to store antallet ikoner, en og to, som representerer hver skjerm.

7 Klikk "Utvid Windows-skrivebordet til denne skjermen." Klikk på "Apply" og "OK".

Hint

  • Hvis du ikke ser flere skjermer ikoner, kan datamaskinen ikke være i stand til å støtte denne funksjonen. Du kan laste ned Maxivista, en Microsoft anbefalte firmware, og følg instruksjonene for å installere den. Gå deretter tilbake til Kontrollpanel og følge trinnene ovenfor for å aktivere den andre skjermen.