Hvordan bruke Twitter med Mibbit

Mibbit er en gratis webbasert online chat-tjeneste som lar deg koble til din favoritt online chat plattformen gjennom en nettleser-grensesnitt. De samtaler og tjenester du kobler til din Mibbit konto vises i faner øverst på dashbordet mens du er logget inn på programmet. I tillegg til å chatte-tjenester, kan du koble din Twitter-kontoen til Mibbit profil og bruke det som en enkel Twitter-klient for å legge inn og lese dine tweets.

Bruksanvisning

1 Logg inn på din Mibbit konto ved å klikke på "Chat Now" knappen i midten av siden, og deretter klikke på login linken øverst i høyre hjørne. Hvis du ikke allerede har en konto, klikk på "Opprett en konto" i stedet. Skriv inn brukernavn og passord og trykk "Enter".

2 Klikk på "konto" i øvre høyre hjørne under brukernavnet ditt.

3 Skriv inn din Twitter brukernavn i "Nick" -feltet og Twitter passord i "Pass" -feltet under "Instant Messenger Detaljer" -delen.

4 Merk av i boksen ved siden av "Auto-Connect" hvis du ønsker Mibbit å automatisk koble deg med din Twitter-konto hver gang du logger deg på for å chatte.

5 Klikk på "Connect" linken.

6 Klikk på "Lagre og lukk" -knappen. En ny fane vises for din Twitter-konto i øvre venstre hjørne. Eventuelle tweets du legger ut på Twitter vises i denne kategorien; på samme måte, for å legge inn en ny tweet til din Twitter-konto, skriver du det i Mibbit Twitter vinduet og trykk "Enter" -knappen.