Hvordan bruke Ustream Chat

Med Ustream, kan du kringkaste din egen TV-kanal til et levende globalt publikum gratis. Alt du trenger er en datamaskin, webkamera og bredbånd. Den Ustream programvaren inneholder en chat-funksjon. Bruk denne funksjonen til å kommunisere med og få tilbakemeldinger fra seerne. Hvis du kombinerer prat med den sosiale streaming-funksjonen kan seerne tweet show informasjon til andre potensielle seere.

Bruksanvisning

1 Logg inn på din Ustream konto. Klikk på brukernavnet som er plassert i øvre høyre hjørne på siden.

2 Klikk på «Administrer Channel" fra navigasjonsmenyen til venstre. Hvis du har flere kanaler som er satt opp, klikker du på navnet på kanalen som du ønsker å aktivere chat.

3 Klikk på "Settings" fra navigasjonsmenyen til venstre.

4 Plasser en sjekk-merket i boksen som er merket "Display Chat". Hvis du vil at brukerne skal kunne tweet chatte innlegg og vise informasjon, også av i boksen merket "Display Social Stream".

5 Klikk på "Chat" knappen som ligger i "Velg Standard Chat Widget" -delen.

6 Klikk på "Chat Settings" for å tildele en moderator til din chatterom. Skriv inn brukernavnet til personen du ønsker å tildele som moderator. Klikk "Legg til som Moderator." Brukernavnet vil da vises i en rullegardinmeny. Velg navnet fra rullegardinmenyen. Klikk "Legg til som Moderator" igjen.

7 Klikk "Lagre" for å lagre endringene.