Hvordan bruke Veritas CommandCentral Storage

Veritas CommandCentral Storage vil forbedre ytelsen og administrasjon av heterogene lagringsmiljøet. Denne programvaren kan identifisere ytelses etterslep som oppstår hvor som helst på disken lagringsarray. I tillegg kunne CommandCentral Storage identifisere bortkastet diskplass for å bedre kapasitetsutnyttelse av disken array. Det gir også praktiske ved hjelp av en enkelt konsoll for å gi all konfigurasjon administrasjon gjennom hele disken array. Les videre for å lære hvordan du bruker Veritas CommandCentral bagasje.

Bruksanvisning

1 Identifiser disk array som skal installeres under Veritas CommandCentral bagasje.

2 Installer Veritas CommandCentral Storage programvare. De kompatible operativsystemer er HP-UX, Solaris, IBM-AIX, Linux og Windows-operativsystemer. Du kan installere produktet ved å kjøre CommandCentral Storage installasjonsskript, eller ved hjelp av det opprinnelige systemet pakken legge til kommandoer. Referanse installasjonsveiledningen CommandCentral Storage for de aktuelle kommandoene for operativsystemet.

3 Kontroller at du har en gyldig programvarelisens. Kjør vxlicrep kommandoen for å vise den nåværende tilstand av din lisens.

4 Konfigurer Veritas CommandCentral Storage for din disk array. Dette gjøres ved hjelp av det grafiske brukergrensesnittet kaller "Console". For å koble til konsollen, åpne en nettleser og peker på følgende url: https: // vertsnavn: 8443 / cc

5 Åpne kategorien topologi inne i konsollen. Dette kan gjøres ved å klikke på "Console" topologi fanen. Dette vil grafisk vise alle objekter i nettverket og deres forbindelser.

6 Administrer butikk ressurser i konsollen. Klikk på et objekt i kartet topologien og bruke rullegardinlisten til å utføre nødvendig drift på dette objektet.

7 Kjør resultatrapporter på din disk array. Dette gjøres ved å klikke på "Rapportering" fanen inne i konsollen. Det er nok av "ut av boksen" lagerrapporter levert av CommandCentral bagasje. I tillegg kan du lage dine egne spesifikke rapporter.