Hvordan bruke video chat bakgrunner i iChat

Med den nyeste utgaven av Apples iChat programvare, kan Mac-brukere krydre sine videosamtaler ved å legge til spesialeffekter eller plassere seg foran en annen bakgrunn. Alle effekter og bakgrunner fra Apples Photobooth program er tilgjengelig for bruk i videosamtaler via iChat. Denne artikkelen forklarer hvordan du bruker en effekt eller bakgrunn i en videochat og selv hvordan å lage ditt eget bakgrunnsbilde.

Bruksanvisning

1 Åpne iChat-programmet ved å klikke på ikonet i dokken.

2 Klikk på en av kontaktene dine som har videochat evner. Kompiser som kan videochatte ha en grønn videokameraikon ved siden av skjermnavnene deres.

3 Gå til "Buddies" øverst i menylinjen og velg "Inviter til videochat."

4 Når kompisen din godtar invitasjonen videochat, klikker du på "Effects" -knappen i nedre høyre hjørne av chat-vinduet.

5 Velg en av effekter eller bakgrunn fra pop-up vindu, som inkluderer fire sider med alternativer. Klikk på høyre pil nederst i vinduet for å utforske alle effektene.

6 I den fjerde side av vinduet, er det flere tomme kasser på plass på effekt. Dra et bilde fra skrivebordet til en av boksene, og det vil skape en ny bakgrunn for deg å bruke.

Hint

  • For effekter med bevegelige bakgrunn, må du flytte ut av kamerabildet slik at kameraet kan tilpasse seg miljøet.