Hvordan bruke Visual Studio for C ++

Hvordan bruke Visual Studio for C ++


Microsoft Visual Studio tilbyr programmerere muligheten til å opprette programvarepakker i Visual Basic, C #, C og C ++ programmeringsspråk. Hvert språk har sin egen kode biblioteker og prøvebiter for bruk. Visual Studio vil fange syntaksfeil for hvert enkelt språk når Visual Studio utviklermiljø er satt opp for å lage programkode på en av de gitte språk. Ved hjelp av Visual Studio for C ++ er et spørsmål om å sette opp Visual Studio utviklermiljø å bruke C ++ som standardspråk for prosjektet du jobber på.

Bruksanvisning

1 Åpne Visual Studio.NET.

2 Opprett et nytt prosjekt ved å klikke på "Create" ved siden av ordet "Prosjekt" i øvre venstre del av skjermen. Du kan også klikke på "File" og deretter "Create" og deretter "New Project" for å utføre samme oppgave. Et nytt vindu åpnes slik at du kan velge den typen prosjekt du vil lage.

3 Finn panelet til venstre i det nye vinduet. Klikk på "Visual C ++." Dette åpner en liste under.

4 Klikk på linjen merket "CLR". Naviger til høyre i vinduet og klikk på "Windows Form Application" -ikonet.

5 Skriv inn navnet på det nye prosjektet i "Navn" -feltet under de to panelene. Hvis du vil lage det samme prosjektet med ulike programmeringsspråk med Visual Studio, og deretter vurdere å navngi hver av dine prosjekter til å omfatte språket du opprettet det i. For eksempel "TicTacToeCSharp" eller "TicTacToeVisualBasic" eller "TicTacToeCPlusPlus."

6 Hit "OK".

Hint

  • Hvis du synes du har flere feil i C ++ prosjekt, kan du bruke "Hjelp" -delen sammen de beste menyvalg for hvert skjermbilde i Visual Studio til å fylle et bibliotek av "Hjelp" emner for å hjelpe deg.
  • Hvis du oppretter et prosjekt i Visual Studio med "C ++" språk, skape en annen i "C #" språk, og deretter åpne din "C ++" prosjekt etter at du har opprettet "C #" program, vil Visual Studio forsøke å konvertere din "C ++" prosjekt til en "C #" format og syntaks. Dette vil gi feil rundt. For å unngå dette, kan du gå gjennom trinnene for å åpne et nytt prosjekt, og velg "C ++", slik at du kan riktig arbeide med koden. Når du har valgt de riktige språkinnstillinger, lagre den nyopprettede prosjektet som "Delete" som en påminnelse til deg selv, er det et tomt prosjekt du kan kaste senere.