Hvordan bruke VLC til å konvertere til en AVI

VLC Media Player er en åpen kildekode multimedia spiller og omformer for PC og Mac-brukere, gratis for nedlasting fra videolan.org. Med avspillings- og konverteringsfunksjoner fra input-filer på datamaskinen, plate eller fra Internett, VLC konverterer til mer enn et dusin lyd- og videoformater, inkludert AVI (Audio Video Interleave). Avhengig av dine behov, kan du komprimere AVI video ved hjelp av én av flere innebygde komprimering typer, også kjent som kodeker. Laste ned og installere den nyeste versjonen av VLC Media Player før konvertering anbefales.

Bruksanvisning

1 Besøk videolan.org og klikk "Last ned VLC" for å laste ned den nyeste versjonen av VLC Media Player. Dobbeltklikk programfilen (når nedlastingen er fullført) og kjøre gjennom installasjonsprosessen. Enig til VLC sin konsesjonsvilkår og starte programmet.

2 Klikk på "File" -kategorien i øverste venstre hjørne av skjermen og velg "Advanced Open File" for å gå inn i Open Source-vinduet. Klikk på "File" fanen hvis konvertere en video fra datamaskinen eller "Nettverk" fanen hvis konvertere en web video.

3 Klikk på "Browse" -knappen i kategorien Fil og finn innspill videoen på din datamaskin. Marker ikonet og klikk "Åpne". Dersom konvertering fra Internett, kopiere og lime inn nettadressen til videoen i "URL" -feltet.

4 Klikk på "Streaming / Lagre" eller "Avanserte alternativer" -knappen i nedre venstre hjørne av skjermen og klikker på "Innstillinger" for å gå inn i streaming og transkoding vinduet Alternativer.

5 Klikk på "File" knappen på venstre side av skjermen slik at en hake vises ved siden av den, og klikk på "Browse" -knappen for å velge en mappe på datamaskinen til å lagre AVI. Gi filen et navn og klikk "OK" for å gå tilbake til streaming og transkoding vinduet Alternativer.

6 Klikk "AVI" fra "Innkapsling Metode" drop-down boks i midten av skjermen. Velge avanserte kodek alternativer ved å aktivere "Audio" og "Video" transkoding alternativer drop-down bokser så haker vises ved siden av sine ikoner. Velg kodeker fra de tilgjengelige alternativene, og klikk "OK" for å gå tilbake til Open Source-vinduet. Klikk "Open" for å starte konverteringen.

Hint

  • Ta kontakt med en bruksanvisning for enheten eller programmet du konverterer før du velger noen kodeker, som disse alternativene påvirker videokvalitet og kompatibilitet.
  • Ikke aktiver noen ekstra codecs med mindre du vet de riktige spesifikasjonene på enheten eller programmet du konverterer.