Hvordan bruke Waves Diamond

Waves er en produsent av high-end digital audio produksjonsverktøy og plug-ins. Waves tilbyr flere omfattende plug-in pakker beregnet for bestemte områder av lydproduksjon. The Diamond bunten, for eksempel, fokuserer på post-produksjon dynamisk bearbeiding og analyse, og inneholder flere effekter og lyd redigering plug-ins. Andre bunter, som Maserati bunt, fokus på live lydproduksjon og opptak.

Bruksanvisning

1 Lær det grunnleggende lydbehandling. Waves Diamond omfatter kompressorer (C1 og C4), begrensere (L1, L2 og L3), en avansert panner (doppler), verktøy lyd analyse (PAZ og AudioTrack), reverb (Renaissance romklang) og mange andre lyd prosessorer. Hver og en har en spesiell rolle i lydproduksjon. For å bruke dem effektivt, trenger du en god generell kunnskap om hver prosessor kategori. Fordi Waves plug-ins er ment for profesjonelle lyd-teknikere, dokumentasjonen forutsetter at leseren har allerede denne kunnskapen.

2 Installer Waves Diamond bunten. Bølger bunter inkluderer ikke muligheten til å velge individuelle programtillegg for å installere. Følg instruksjonene for operativsystemet ditt. Under OS X, dobbeltklikker du på installeringspakken, og følg instruksjonene. Under Windows, vil installasjonsprogrammet starte automatisk når platen settes inn eller platen bildet er montert.

3 Ta deg tid til å gå gjennom hver plug-in håndboken. Det er ingen dokumentasjon som er felles for hele Diamond bunten. Hver plug-in og shell programmet fungerer selvstendig og vil ha sin egen dokumentasjon.

4 Lær hva hver prosessor gjør før du bruker dem i digital audio arbeidsstasjon (DAW) vertsprogram. Alle Waves plug-ins er VST-, au-, RTAS- og TDM-kompatible. De vil fungere i de fleste vertsprogrammer som er kompatible med noen av disse formatene.