Hvordan bruke WeatherBug Desktop

Hvordan bruke WeatherBug Desktop


WeatherBug Desktop er et program som du kan sette på skrivebordet ditt. Få værinformasjon med bare et klikk på en knapp. Med WeatherBug Desktop, ikke bare får du generell vær, kan du også vise gjeldende stormer og få varsler når ekstremvær er på vei til området. WeatherBug Desktop er gratis, men med et betalt abonnement, kan du selv endre huden og få informasjon om været for venner og familie.

Bruksanvisning

1 Gå til WeatherBug og laste ned desktop søknad. Du setter inn ditt postnummer og bare velg "Kjør" eller "Open" når pop-up vises.

2 Installer programmet med enkle å forstå retninger. Du vil bli bedt om ditt postnummer, og deretter kan velge en plassering som ligger nærmest ditt hjem for å få gjeldende værforhold.

3 Vis værforholdene som temperatur, varmeindeks eller vindavkjøling, duggpunkt og prognose. Fra hovedmenyen kan du velge mellom prognose, radar og kart, uvær, live-kameraer, vær nyheter vær, utendørs helse, vær morsom, bilder og videoer.

4 Se på radar og kart, som er en interaktiv meny som viser utsikten satellitt. Du animere radaren ved å klikke animere knappen og kan forstørre skjermen i tillegg til å få et større bilde. Flytte knappene nord, sør, øst og vest for å se omkringliggende områder. På toppen er det knapper for Doppler, lyn, satellitt, satellitt / radar, temperaturer og vind.

5 Sett opp varslene. Når du har stilt inn postnummer og preferanser, er du nå i stand til å sette opp varsler ved å gå til innstillinger på toppen av skjermen. Innstillinger kan du endre visnings, prognose alternativer, tilkobling, værvarsler leder og mine varsler og også se en knapp for "Om Weatherbug." Du kan selv velge mellom Celsius og Fahrenheit.

6 Bestem om du vil ha en betalt eller gratis abonnement. Med betalt abonnement, kalt pluss, kan du bruke verktøy som lar deg sette opp det som kalles mine steder. Dette er for venner og familie eller bare det stedet du ønsker å følge. Det er også knapper for pluss cams, mine varsler, mine skinn, historiske data og støtte.

7 Forstå at stormen sentrale vinduet kan du vise ekstremvær som orkaner og tropiske stormer. Disse knytte deg til sider som har mer informasjon som orkan sporing.