Hvordan bruke Windows Live Call

Hvordan bruke Windows Live Call


Windows Live Messenger har en funksjon som heter Windows Live Call. Ved hjelp av Windows Live Call, kan du ringe dine kontakter og andre på telefonen eller datamaskinen ved hjelp av datamaskinen din for å ringe. Disse trinnene vil vise deg hvordan du bruker Windows Live Call.

Bruksanvisning

1 Hvordan bruke Windows Live Call

Åpne Windows Live Messenger.

2 Hvordan bruke Windows Live Call


I Windows Live Messenger-vinduet, klikker du på "Meny" -knappen.

3 Hvordan bruke Windows Live Call


Pek på "Handlinger" og deretter peke på "Ring".

4 Å kalle en av kontaktene dine på datamaskinen, klikk på "Ring en datamaskin". "Velg en kontakt" dialogboks åpnes. Velg kontakten du vil ringe, og klikk "OK". De vil motta en invitasjon, og datamaskinen vil ringe.

5 Å kalle en av kontaktene dine på telefonen, klikk på "Ring en kontakt telefonnummer". Velg kontakten du ønsker å ringe fra "Velg en kontakt" i dialogboksen. Din kontakt telefon ringer.

6 Hvis du vil ringe et telefonnummer som ikke er i kontaktlisten din, klikker du på "Ring en telefon". Deretter Windows Live "Dialer" vises. Tast inn nummeret du vil ringe, og klikk deretter på "Ring".

Hint

  • Denne funksjonen er ikke tilgjengelig i alle områder.
  • Første gang du bruker Windows Live Call, må du klikke på "Les mer" linken på urskiven. Du må fullføre registreringsprosessen for å bruke Windows Live Call, og må betales.