Hvordan bruke Windows Live Messenger og Acer Aspire sin Webcam Crystal Eye

Hvordan bruke Windows Live Messenger og Acer Aspire sin Webcam Crystal Eye


Windows Live Messenger har vært i bruk i mange år, selv om det har vært kjent under forskjellige navn. Det pleide å bli kalt MSN Messenger eller MSN Messenger Service. MSN Messenger ble først utgitt i 1999, med mange påfølgende versjoner utgitt som oppgraderinger. I 2005 ble det omdøpt til Windows Live Messenger. Den er tilgjengelig for mange Microsoft Windows operativsystemer og mobiltelefoner, og kommer forhåndsinstallert på Acer Aspire bærbar PC. Windows Live Messenger er utviklet for å hjelpe deg å holde kontakten med venner og familie gjennom mange ulike tjenester. Bruk din Aspire bærbar PC og Windows Live Messenger for å starte en videochat, legge igjen meldinger til venner eller dele videoer.

Bruksanvisning

Vis din Webcam-feed til en kontakt

1 Åpne Windows Live Messenger på Acer Aspire. Logg inn messenger tjenesten ved hjelp av Live ID og passord.

2 Velg "Show Meny" -knappen øverst til høyre på messenger. Bla nedover i rullegardinmenyen og velg "Handlinger". Marker "Video", og velg "Vis min Webcam." Dette vil avsløre en pop-up-dialogboksen.

3 Bla gjennom påloggede kontakter og velge de du ønsker å se webkameraet. Merk kontakten eller flere kontakter, og velg "OK". Acer Aspire vil automatisk aktivere den innebygde Crystal Eye webcam på den bærbare datamaskinen, og dets bilde vises på skjermen. Windows Live Messenger vil be kontaktene om de ønsker å se i kameraet, og etter godkjenning, vil vennene dine bli med webcast.

Start en videosamtale

4 Velg "Show Meny" -knappen øverst til høyre på messenger etter at du er logget på med din Live ID og passord.

5 Bla nedover i rullegardinmenyen og velg "Handlinger". Marker "Video" og velg "Start en videosamtale." Dette vil avsløre en pop-up-dialogboksen.

6 Bla gjennom påloggede kontakter og velge hvem du ønsker å videochat. Kontakt vil bare dukke opp på video chat listen hvis de er også kringkasting med et webkamera. Merk kontakten, og velg "OK". Du kan bare bruke videochatte med én kontakt om gangen. Din bærbare vil aktivere webkameraet og spør din venn til å bli med deg i en videochat. Ved godkjenning, vil du være i stand til å se hverandre og prate.

Legg igjen en videomelding

7 Merk en kontakt på hovedskjermen til Windows Live Messenger, etter at du er logget på med din Live ID og passord. Kontakten trenger ikke å være logget inn for å forlate henne en videomelding. Hvis hun er offline, vil meldingen vises til henne neste gang hun logger inn.

8 Høyreklikk på museknappen over kontaktens navn, og velg "Send en videomelding" på rullegardinmenyen. Acer Aspire vil aktivt Crystal Eye webcam, og det vil dukke opp på skjermen for deg å se.

9 Trykk på "Record" -knappen nederst på webkameraet boksen. Knappen vises som en rød sirkel. Spill inn meldingen. Meldingen kan være så lenge som 30 sekunder. Trykk på "Record" -knappen for å stoppe opptaket.

10 Trykk på "Play" -knappen for å forhåndsvise meldingen. Knappen vises som en blå trekant. Hvis du ikke liker meldingen, trykker du bare på "Record" -knappen igjen for å overskrive den.

11 Velg "Send" -knappen når du er fornøyd med resultatene.

Hint

  • Du kan også bruke den innebygde mikrofonen på Acer Aspire til videochat via Windows Live Messenger.