Hvordan bruke Windows Media Center som en DVR

Hvordan bruke Windows Media Center som en DVR


Selv om Windows Media Center har evnen til å ta opp TV-programmer, kan det ikke ta opp programmer streaming fra din kabelboks uten riktig maskinvare. En TV-tuner må være installert på datamaskinen. Det finnes forskjellige merker av TV-mottakere tilgjengelig. Mange tunere vil koble til USB-porten på datamaskinen. Når Windows Media Center er i stand til å plukke opp signaler fra dekoderen, vil du være i stand til å utnytte DVR-funksjonen.

Bruksanvisning

Installer en ekstern TV-tuner

1 Sett TV-tuner installasjonsplaten i CD / DVD / Blu-Ray-stasjonen. Følg installasjonsmeldingene.

2 Sett USB-pluggen på TV-tuner i en USB-port på datamaskinen når du blir bedt om det på installerings.

3 Plugg kabelboks eller TV til den tilkoblede TV-tuner med en koaksialkabel. Koble den ene enden av koaksialkabelen inn i tilsvarende tilkoblingen på den tilkoblede tuner. Koble den andre enden av kabelen inn i "Cable / Signal / TV Out" port på baksiden av kabelboks eller TV. Skru koaksial kontakt i den ene enden av koaksialkabelen til den tilsvarende tilkoblingen på den eksterne TV-tuner.

Konfigurer TV-signal

4 Åpne Windows Media Center fra skrivebordet "Start" -menyen.

5 Hit nedoverpilen på bunnen av grensesnittet for å navigere til "Oppgaver" på hovedmenyen. Denne pilen er ikke opplagt. Du må holder musen under gjeldende menyalternativer for pilen skal vises.

6 Velg "Innstillinger".

7 Velg "TV" og velg "Konfigurer en TV-signal."

8 Bekreft TV-signalet region når du blir bedt. Følg eventuelle tilleggs instruksjonene. Windows Media Center vil bruke TV-tuner for å søke etter signaler. Når skanningen er fullført, velger for nedlasting en oppdatert "Guide" som skal vise programmering tilgjengelig for de neste to ukene.

Bruk Windows Media Center som en DVR

9 Planlegg et TV-opptak. Velg "TV" fra hovedmenyen i Windows Media Center. Velg "Guide" eller "Søk" alternativet. Høyreklikk på et program som er oppført i guiden, eller skriv inn søkeord for å søke etter et program. Høyreklikk på riktig resultat. Velg "Record" fra rullegardinmenyen.

10 Spill et direktesendt program. Velg "TV" fra hovedmenyen, og ytterligere velg "Live TV". Finn en kanal eller et nettverk, velger du fra listen over live-programmering eller skriver inn et søkeord i det tilsvarende feltet. Velg show av valget. Showet vil begynne å spille på datamaskinen. Trykk på "Record" -knappen.

11 Spill inn en bestemt kanal på et bestemt tidspunkt, uavhengig av programmerings innhold. Velg "TV" og velg "TV-opptak." Hit "Legg Recording" og deretter velge alternativet "Channel og tid». angi den kanalen du ønsker å ta opp manuelt. Trykk på "+" og "-" ikoner for å angi hvor mange dager DVR skal ta opp innholdet på denne kanalen på dette tidspunktet. Skriv inn en tid for å begynne og stoppe opptak i de riktige feltene. Angi hvor lenge du vil at det innspilte innholdet som skal lagres under "Vedlikehold". Trykk på "Record".

Hint

  • Det er også interne TV-tunere som må installeres på datamaskinen saken. Ta kontakt med produsenten av datamaskinen og interne TV-tuner produsenten for instruksjoner om hvordan du installerer disse typer tunere.