Hvordan bruke Windows Media Encoder 9.0

Raskt og enkelt å lage mediefiler for bruk med Windows eller for Internett-streaming med Windows Media Encoder 9.0. Programmet kommer også med mulighet for å lage en distribusjon for filer og bærbare enheter, og til å distribuere media på CD eller DVD. Her er hvordan du kan begynne å bruke Windows Media Encoder 9.0.

Bruksanvisning

1 Klikk på Start i nedre venstre hjørne av skrivebordet skjermen. Deretter velger du Alle programmer, Windows Media og Windows Media Encoder for å åpne programmet.

2 Velg hvilken type prosjekt du vil opprette fra listen i dialogboksen. Fem forskjellige typer prosjekter kan opprettes ved hjelp av veiviserne i Windows Media Encoder: Custom Session, Broadcast en Live Event, Capture Audio eller Video, konvertere en fil og Capture Screen. Velge en av disse vil åpne en veiviser som vil få deg i gang å lage filen ved å gi standardvalgene som vanligvis brukes uten problemer.

3 Følg trinnene i veiviseren for den typen prosjekt som har blitt valgt ut til å opprette prosjektet.

4 Lagre prosjektet. Lukk Windows Media Encoder 9.0 og gå tilbake til Windows.

Hint

  • Veiviseren kan be om inndataenheter eller filer til bruk under opprettelsen av et prosjekt. Hvis en feil blir gjort, bare lukke økten og starte en ny. Ingen filer er endret eller opprettet til veiviseren skapelse knappen er valgt.