Hvordan bruke Windows Shell i Vista

Windows Vista Shell inneholder det grafiske brukergrensesnittet som brukes i operativsystemet. Skallet omfatter de visuelle aspekter av Vista fra skrivebordet, startmenyen og oppgavelinjen til vinduer, dialogbokser og skjulte snarveismenyer.

Bruksanvisning

1 Utforsk Windows Vista Aero-grensesnittet. Aero-grensesnittet er det mest visuelt drastisk endring i dette skallet fra forrige versjon av Windows. Lær mer om å bruke Aero-grensesnittet i eHow artikkel med tittelen «Hvordan bruke Windows Aero i Vista."

2 Åpne Start-menyen. Start-menyen endres dynamisk i det nye skallet basert på dine innspill i stedet for å utvide undermenyer som tar opp plass på skjermen. En søkeboks er også omtalt på Start-menyen, slik at du kan finne filer og programmer på datamaskinen uten å måtte bruke menysystemet.

3 Se på datamaskin eller Windows Utforsker fil vinduet ledelse tilgjengelig via Start-menyen. De Vista-shell vinduer består av brødsmule sporingssystem, navigasjon og mapper ruten detaljruten og forhåndsvisningsruten.

4 Høyreklikk på skrivebordet eller i et aktivt vindu for å se en hurtigmeny med en liste over skjulte kommandoer. The Vista skallet skjuler kommandoer som vanligvis brukes av mer avanserte brukere eller Vista kontoer med administratorrettigheter.

Hint

  • Et vindu menylinjen er skjult som standard i Windows Vista skall men kan vises ved hjelp av "Organiser" knappen på verktøylinjen.
  • Mer brukte skjulte kommandoer i Vista skallet inkludere "Fest til start-menyen" og "Legg til Quick."