Hvordan bruke Word til å lage et nettsted Opprette en URL

Hvordan bruke Word til å lage et nettsted Opprette en URL


Word-brukere uten noen kunnskap om programmering kan lage nettsider ved å dra og slippe kontroller og tekst i et Microsoft Word-dokument. De kan sette inn bilder, knapper, tekstbokser og andre sideelementer som normalt finnes på en webside. Det er imidlertid ingen nettside komplett uten nettadresser. Word har en hyperkobling kontroll som lar deg lage URLer og konvertere en tekst i et dokument til en hyperkobling. Når brukere klikker som hyperkobling i en nettleser, vil nettleseren sende dem til nettadressen som du definerer bruker hyperkobling kontroll.

Bruksanvisning

1 Åpne Word og opprette et nytt dokument.

2 Klikk "Fil" og deretter "Lagre som" for å åpne Lagre som Windows. Klikk på rullegardinpilen ved siden av "Lagre som type" og klikk ".html". Gi filen et navn og klikk "Lagre" for å lagre den. Word vil da gjenkjenne dokumentet som en webside.

3 Klikk "Sett inn" for å vise verktøyene i kategorien Sett inn. Disse verktøyene inkluderer Table, Bilde, figurer, tekstboksen og link.

4 Dra elementer som du vil ha med på websiden på siden. For eksempel dra en Header til toppen av siden, et bilde til midten av siden og en bunntekst til bunnen av siden. Ordne elementer på siden ved å ta tak i dem med musen og flytte dem til nye steder.

5 Klikk på "Text Box" -verktøyet for å aktivere den. Hold nede venstre museknapp og bruke musen til å tegne en rektangulær tekstboks på siden.

6 Skriv inn følgende tekst i tekstboksen:

"Besøk White nettstedet."

7 Marker teksten.

8 Klikk "Sett inn" og deretter "link". "Sett inn link" -vinduet åpnes.

9 Skriv inn navnet på målet URL i "Adresse" boksen nederst i vinduet. Når brukere klikker på denne koblingen, vil nettleseren sende dem til denne nettadressen.

10 Klikk "Fil" og deretter "Lagre" for å lagre dokumentet på skrivebordet ditt. Finn dokumentet på skrivebordet og dobbeltklikk på den. Det åpnes i en nettleser.

11 Dobbeltklikk på "Gå til White nettstedet." Nettleseren vil navigere til denne nettadressen.

Hint

  • Du kan lage en hel nettside i Word og knytte sidene sammen ved å legge til en URL til hver side som peker til en annen side.