Hvordan bruke Zune som en harddisk

Zune, en bærbar mediespiller, er Microsofts svar på Apples iPod. Det har evnen til å spille musikk og videoer, vise bilder og motta FM-radio. Hva skiller Zune fra andre mediespillere, derimot, er evnen til å bruke trådløs tilkobling for å sende filer til andre zunes i en viss nærhet. De kommer i to versjoner: en harddisk-basert lagringssystem og en flash-basert en. I begge tilfeller kan Zune for øyeblikket ikke opptre som en bærbar harddisk uten noen små modifikasjoner på din datamaskin. Denne guiden vil hjelpe deg å endre disse innstillingene slik at Zune vil være i stand til å dukke opp som en harddisk du kan bruke.

Bruksanvisning

1 Koble Zune fra datamaskinen, hvis vedlagt. Gå til Start-menyen, og klikk på \ "Run. \" Type \ "regedit \" uten sitater i dialogboksen. Dette vil åpne Registerredigering vinduet.

2 Klikk på HKEY_LOCAL_MACHINE -mappen på venstre side ramme. Dette vil åpne en ny gren av mapper. Finn systemmappen, og dobbeltklikk på \ "ControlSet001 \" -mappen. Neste finne Enum-mappen, åpne deretter USB-mappen. Adressen du bør finne deg selv i på slutten er \ "HKEY_LOCAL_MACHINE \ System \ ControlSet001 \ Enum \ USB \, \" vises nederst på skjermen.

3 Bla gjennom mappene i \ USB \ gren, som alle bør begynne med VID_ etterfulgt av et sett med tall. En av disse mappene skal inneholde \ "PortableDeviceNameSpace \" -mappen. Når funnet, venstre-klikk på den.

4 Finn følgende verdier og endre dem ved å dobbeltklikke på dem:
\ "EnableLegacySupport \", endre til en
\ "PortableDeviceNameSpaceExcludeFromShell \" change til 0
\ "ShowInShell \" endre til en

5 Start datamaskinen på nytt. Plugg din Zune til maskinen og slå den på. Du skal nå se på det i listen over stasjoner i \ "Min datamaskin \" og være i stand til å dra og slippe filer på den.

Hint

  • Noter hvor og hvilke verdier du endret, og hva de var opprinnelig, slik at du kan endre dem tilbake hvis noe går galt.
  • Oppdatere firmware på din Zune regelmessig, som vanlig støtte kan bli implementert av Microsoft.
  • Vær forsiktig med hva du forandre i Registerredigering vinduet. Endring av feil verdi kan føre program ustabilitet og tap av data.