Hvordan bruker du flere skjermer med perifer Vision

Hvordan bruker du flere skjermer med perifer Vision


Kjøpe en andre eller tredje skjerm kan være nyttig hvis jobben innebærer mye online tid og ha flere nettsider åpne samtidig. Det er også et klart pluss hvis du er en tung gamer. Å investere i en ekstra skjerm i stedet for en større skjerm sparer du penger og gir deg et skarpere bilder. Så lenge skjermene er satt opp riktig, bør du ha noe problem å bruke sidesynet for å se hva som skjer på alle skjermer.

Bruksanvisning

1 Sett opp skjermene slik at begge er i en enda høyde. Det er best å kjøpe en identisk skjerm til den du allerede eier. Sett opp skjermene i en trekantet formasjon, slik at apex - hvor de to skjermene møtes - er lengst fra deg.

2 Ikke flick øynene fra skjerm til skjerm. I stedet ser mot toppen og bruke sidesynet for å se hva som skjer på begge skjermene. Det vil ta litt praksis, men det trekantede oppsettet betyr at det er svært oppnåelig.

3 Gjør musepekeren lettere å finne, hvis du bruker Windows. Åpne "Start" -menyen, gå til "Kontrollpanel", deretter "Ease of Access" og "Endre måten musen fungerer." Velg den store musepekeren. Dette vil gjøre musen enklere å kontrollere når den er i sidesynet.

4 Gi det tid. Ved hjelp av sidesynet tar litt tid å bli vant til, men det er en praktisk ferdighet å utvikle, og ikke bare for databehandling.