Hvordan bruker jeg S-Video å koble en datamaskin til en TV?

De fleste datamaskin skjermkort har utgang alternativer som tillater brukere å koble til en ekstern skjerm, for eksempel en TV. Noen har en S-Video-port som en metode for å koble datamaskinen til en TV. S-Video er en to-kanals analog video overføring standard. Dette tillater brukere å se filmer fra sine datamaskiner på en TV, eller brukere kan bare ha TV operere som en dataskjerm. Flere typer av S-Video plugger finnes; den vanligste plugg har fire små pinner.

Bruksanvisning

1 Slå av TV og datamaskinen. Hvis dette er en stasjonær datamaskin, koble skjermen.

2 Koble S-Video-kabelen inn i S-Video-porten på både TV og datamaskin.

3 Slå på TV'en. Bruk fjernkontrollen til å endre inngangs alternativ til den som samsvarer med TV-serien "S-Video" port. Denne fremgangsmåten varierer fra en ekstern til en annen, avhengig av produsenten. Sjekk produktdokumentasjonen for TV-en og fjernkontrollen hvis du har problemer.

4 Start datamaskinen. TV skal vise innholdet i Windows-skrivebordet.

Hint

  • Hvis TV-en ikke vises på skrivebordet, åpne "Control Panel" i Windows og endre visningsalternativene til TVen. Avhengig av skjermkortet, må du kanskje starte datamaskinen på nytt etter at denne justeringen.
  • S-Video ikke bære lydsignaler. Hvis du ønsker å høre hva maskinen spilles gjennom TV-høyttalerne, må du kjøre en lydkabel fra "Audio Out" port på datamaskinen til "Audio In" port på TV-en.