Hvordan bygge datamaskiner mot Salvage deler Hjem

Hvordan bygge datamaskiner mot Salvage deler Hjem


Hjem datamaskiner har eksistert i flere tiår. Databrukere ikke bare ønsker å oppgradere sine maskiner over tid, men det blir også nødvendig som teknologien blir bedre. Data amatører vil forholde seg til dette, og sannsynligvis har flere PC skjeletter liggende rundt som en hyllest til denne prosessen. Resirkulering av disse gamle maskinene kan være vanskelig, men kanskje ikke alltid nødvendig. Foruten å gjøre en maskin god nok til å bli donert, kan du opprette en dedikert server med reservedeler.

Bruksanvisning

Bygge en datamaskin fra Salvage Deler

1 Demontere ekstra datamaskiner. Du må sette sammen en tilførsel av kompatible deler fra alle reservedeler. De "hva du trenger" -listen vil fortelle deg alle deler som du trenger. Ved hjelp av Phillips skrutrekker, ta hver komponent ut av hver datamaskin tilfelle. Fjern alle optiske stasjoner, alle harddisker, kabler, strømforsyninger, skjermkort og hovedkort. Prosessoren (CPU) og minne (RAM) bør være i stand til å komme ut med hovedkortet.

2 Nå som du har alle deler separert i komponent hauger og uavhengig av enhver annen del, er det på tide å analysere alternativene. Start med saken. Du vil vanligvis ha den største saken at du har tilgang til. Dette vil vanligvis være et ATX-stil sak. ATX og mini-ATX tilfeller er forskjellige størrelser og imøtekomme ulike størrelse hovedkort. Mini-ATX vil passe i ATX tilfeller, men ikke den andre veien rundt. Hovedkort vil ha markeringer på dem som angir produsent og modell. Se disse opp på Internett for å finne ut hvilken type CPU og RAM de bruker.

3 Når du har bestemt hvilke hovedkort du skal bruke og hvilke komponenter som den bruker, er det på tide å installere hovedkortet inn din valgte tilfelle. Hovedkort installere i nøyaktig motsatt måte at de er fjernet, og vil være lett å installere. Deretter inspisere alle dine CPUer. Velg den raskeste (bestemt av sine tegninger) som er kompatibel med hovedkortet, og installere det på din CPU socket. Den største og nyeste kjøleribbe bør installeres på toppen av CPU ved hjelp av termisk fett.

4 Deretter velger RAM. Målet her er å gi systemet den mest totale kompatibel RAM. Din hovedkort vil bare ha et visst antall RAM slots og vil bare være kompatibel med visse typer RAM (bestemt tidligere). RAM er merket med sin fart, type og kapasitet. Velg en kombinasjon av RAM som maksimerer mulighetene dine til dette hovedkortet, og installere den.

5 Skjermkortet er åpenbar, ettersom det er det eneste kortet som kobles til skjermen. Sjekk markeringene mot Internett databaser og velge den raskeste skjermkort med mest minne. Installer det i saken.

6 Velg den største, raskeste harddisken (igjen ved markeringene) og installere det i ditt tilfelle. Kontroller at tilkoblingstypen er den samme som er på hovedkortet og på strømforsyningen. På dette punktet, også installere den optiske stasjonen inn i saken.

7 Installer strømforsyningen inn i saken og kobler kablene til alle enhetene dine. Dette er en meget enkel prosess, som hver komponent bare en type kontakt.

8 Plugg datamaskinen, koble den til skjermen og slå den på. Sett ditt operativsystem disk i stasjonen og gjør deg klar til å installere operativsystemet, fordi du er ferdig!