Hvordan bygge din egen Numerology Reading webside

Hvordan bygge din egen Numerology Reading webside


Opprettelsen av en numerologi lesing nettside kan gi underholdning, informasjon og innsikt i de noen ganger mystiske egenskaper og konsekvenser av tall. Når du har satt opp nettsiden og lære prosessen med å beregne et "liv nummer" og "navn nummer", vil du kunne bruke denne informasjonen til å få en dypere forståelse av deg selv og de du kjenner - som er det opprinnelige formålet med numerologi målinger.

Grunnlaget for etableringen av hver nettside er koden eller program som skriver koden for deg. Ved hjelp av Hypertext Markup Language (HTML) for å bygge din numerologi side er litt mer utfordrende og detaljert, men det krever ikke kjøp av ekstra programvare. Hvis du velger å bruke et nettsted-building program, kan du erstatte at programmets format i stedet for HTML-koding informasjon.

Bruksanvisning

1 Åpne teksteditor; navngi og lagre dokumentet med en HTM forlengelse. Skriv inn HTML hode og kropp koder, være sikker på å inkludere både begynnelsen og slutten koder for hver. Sett noen generelle kommentarer mellom begynnelsen og slutten hodet kodene omsluttet kommentarkoder. Koden så langt skal se ut: <html> (ny linje); <Head> (ny linje); <! - Kommentarer -> (ny linje); </ Head> (ny linje); <Body> (ny linje); </ Body> (ny linje); </ Html>. Den aller siste linjene i et HTML-dokument skal alltid være den avsluttende kropp og HTML-koder.

Skriv inn hovedoverskriften for siden som en "h1" element (<h1> Velkommen til min Numerology Reading Web side </ h1>) like etter åpningen body-koden. Etter denne overskriften, skriv et avsnitt eller to som beskriver hvilke opplysninger en numerologi lesing kan gi og hvordan du kan finne dine tall. For eksempel: En grunnleggende numerologi lesing livet tallet er basert på din fødselsdato. Et navn tallet er basert på bokstavene i navnet ditt, konvertert til tall. Legg ved hvert av disse punktene innenfor ledd koder (<p> avsnitt tekst </ p>).

2 Legg neste avsnitt, som gir informasjon om hvordan du finner ditt liv Antall: En av de enkleste måtene å beregne et liv nummer, også kjent som en "fødsel nummer," er å legge til hvert nummer siffer i fødselsdato til hver forrige nummeret til du får en endelig, ett-sifret tall. For eksempel, for å finne liv tall for fødselsdato 10/14/1919, legger hvert siffer i fødselsdato som følger: 1 + 0 + 1 + 4 + 1 + 9 + 1 + 9 = 26, deretter legge 2 og 6, noe som forenkler til en endelig, single-sifret antall 8.

Du kan også bruke "avlyser 9s" metode for å forenkle. Avbryte 9 s betyr at når en 9 kommer opp på noe punkt i tillegg. Bare avbryte, eller hoppe, 9, med mindre det er det siste nummeret. I forrige fødselsdato eksempel, ville du legge tallene slik: 1 + 0 + 1 + 4 + 1 (avbryte 9) + 1 (avbryte 9), som beregner den samme endelige antall 8. Når du har fastsettes den endelige nummer, kan du tolke sin mening.

3 Legg til en annen paragraf, ligner på følgende, som gir informasjon om hvordan du beregner et navn nummer: For å beregne et navn nummer, tilordne hver bokstav i navnet ditt til et visst antall, følger denne prosessen: A = 1, B = 2, C = 3, D = 4, E = 5, F = 6, G = 7, H = 8, i = 9, J = 1, K = 2, og så videre til hele alfabetet. Legg alle tallene representerer hver bokstav i navnet sammen ved hjelp av samme tillegg prosessen som brukes ved beregning av livet nummer, og eventuelt kansellere eventuelle 9s som kommer opp (med mindre 9 er den endelige tall). Det er vanligvis anbefales å bruke formelle, fødsel (eller gift) navn. Når du får et endelig tall, kan du tolke dens betydning.

4 Lag et avsnitt eller bruke en tabell eller liste format for å vise følgende tolkninger for hvert nummer. En er kreativ med fokusert energi og representerer uavhengighet. To er et symbol på dualitet, polaritet, og liv og død, noe som tyder balanse av motsetninger og en dobbel natur. Tre symboliserer himmelen og stor styrke, som i kraft av de tre sider av en pyramide, som indikerer en personlighet som har behov for selvutfoldelse. Fire er organisert, stabil og veldig jordnær. Fem tilsvarer de fem sansene, betegner en foranderlig personlighet.

Seks symboliserer intuisjon, harmoni og skjønnhet legge prinsippet om sjel til fem sanser personlighet. Syv karakteriserer en komplett ordre eller sykle - det er kombinasjonen av tre (himmelen) med fire (Earth) avslører en person med indre visdom og mulige helbredende evner. Åtte representerer balanse eller årsak og virkning og evolusjon, hvor magnetisme, styrke og pålitelighet blir demonstrert. Ni er det universelle sinn, noe som tyder på ferdigstillelse, med en ny begynnelse, samt indikerer et talent for og en attraksjon for kunst.

5 Legg et siste ledd for andre betydelige antall beskrivelser som følger. Hvis, like før du forenkle de to siste tallene inn i en finale, single-sifret nummer, kommer noen av de følgende tallene opp, være spesielt oppmerksom på dem - disse tallene er kjent som "master tall" og er svært viktig. Zero representerer evigheten: ingen begynnelse, ingen slutt; det gir deg mer kraft til alle andre tall og regnes som den første av master tall.

Tallene 11, 22 og 33 er de andre tre master tall. Antall tyder perfeksjon på det materielle plan. Nummer 22 er mestring av de mentale energier, og 33 indikerer en master sjel. Tallet 44 kalles "engel nummer," som betyr tilstedeværelsen av engler og eventuelt en melding fra dem.

Hint

  • Sjekk ditt arbeid ved tidvis å åpne dokumentet med din favoritt nettleser. Dette vil gjøre noen feil lettere å få øye på.
  • Nettlesere er veldig spesielt om koden i HTML-dokumenter, inkludert staving og spesialtegn. En manglende eller forlagt sitat eller komma eller et feilstavet ord kunne holde dokumentet fra å bli vist.