Hvordan bygge en Affiliate Website

En agent er noen som tjener penger henvise folk til de produktene og tjenestene til andre. Dette kan være en svært lønnsom virksomhet, og det praktisk talt ikke har noen utgifter siden ingen inventar holdes. Den beste måten å tjene penger som en affiliate er å lage et nettsted med mange produkter og tjenester for salg alt på ett sted. Det gjør det enklere for kunden å handle og enklere for deg å annonsere. På denne måten kan annonsere en nettside link i stedet for 100 affiliate linker.

Bruksanvisning

1 Få deg et nettsted byggmester med mindre du vet html som baksiden av hånden din. Det er ingen skam i å få hjelp til å bygge et nettsted, og faktisk det er hva de fleste mennesker gjør. Hvis du er ny på å bygge nettsteder, Site Build It (SBI) er et godt sted å begynne. De tar deg trinn for trinn gjennom nettstedet byggeprosessen, herunder å sette inn de riktige søkeord for å få søkemotorer ser på nettstedet ditt. Site Build Det koster $ 299 per år og inkluderer hosting og domenenavn. I utgangspunktet alt på ett sted. Hvis du ikke ønsker å tilbringe $ 299 kan du bruke Yahoo Site Builder for $ 144 per år, men det vil ikke hjelpe deg å få ditt nettsted klar for søkemotorene.

2 Bestem hva din nisje er. Du ønsker ikke et nettsted som tilbyr feriepakker, loppe medisinering for katter, og treningsutstyr. Det vil forvirre leserne og vil la dem vite at du ikke er en ekspert på noen av disse feltene. De vil ikke bo på nettstedet ditt for lang. Du ønsker å holde seg til ett emne per nettsted, slik at du blir en autoritet på emnet. Hvis du velger treningsutstyret ditt hovedfokus enn alt på nettsiden skal forholde seg til hvordan å holde seg frisk.

3 Registrer deg for noen gratis nettsteder som Share-A-Sale som liste selskapene du kan markedsføre og tjene på. Som en affiliate kan du tjene en prosentandel av salget er gjort gjennom hjemmesiden din, får betalt per bly fanget, eller få betalt per annonse klikket. Du bør bruke en kombinasjon av alle tre på nettstedet ditt for å maksimere profitt. Sørg for at de selskapene du registrerer deg med er legit og betale i tide. Her er noen flere nettsteder som rager opp: Clickbank, Commission Junction, og MaxBounty. Det er best å registrere deg med hver slik at du kan finne alle tilbudene i nisje du valgte.

4 Legg noen artikler på nettstedet ditt. Dette er ekstremt viktig. Du ønsker ikke produkter bare fordi som vil la folk vite at du er bare interessert i pengene sine, og egentlig ikke i å gi dem verdifull informasjon. Du kan få reise gratis på nettet hvis du ikke ønsker å skrive dem selv. Du må inkludere forfatterens byline og en link til forfatterens nettsted. Det er best å skrive artikler selv slik at du ikke sender folk til en annen nettside, men hvis du er tom for tid og du ikke føler at du har skriveferdigheter er dette et flott alternativ. Et godt nettsted for å få artikler er Ezine artikler.

5 Velg et domenenavn basert på din nisje. Det bør være så kort og minneverdig som du kan få det. Ikke bruk navn som et domenenavn fordi ingen kommer til å søke etter den. Hvis du selger treningsutstyr du vil ord som folk på jakt etter treningsutstyr kommer til å søke etter. Tydeligvis prøve øvelsen equipment.com. Noen andre forslag kan være equipment4health.com, exerciseequipment4u.com, exercise4life.com. Lag en liste fordi de fleste av dine forslag kommer til å bli tatt allerede.

6 Legg til Google Adsense-annonser for å maksimere ditt nettsted. Jo mer trafikk du får jo bedre du kommer til å gjøre med Google-annonser. Det er gratis å gjøre, og når du setter den opp kan du ganske mye glemme det og bare samle sjekker når de kommer. Bare husk å sjekke tilbake med Google før du får din første sjekk for å sende inn info som du ba om.

7 Kombiner alle disse aspektene på nettstedet ditt. Legg grafikk eller bilder som du kanskje har tatt med digitalkameraet. Du kan få gratis bilder på Stockxpert. Ditt nettsted bygge programmer vil veilede deg om hvordan du legger til grafikk og hvordan du legger alle dine affiliate program linker og bannere. Pass på at hvis du ikke bruker Site Build Det at du studerer søkeord og velge flere for området. Dette er fraser folk velger når de søker etter dine produkter. Jo mer reklame du gjøre med søkeord jo høyere nettstedet ditt går på søkemotorene. Det betyr at flere mennesker kommer til å få nettstedet ditt listet som et resultat av deres søk.

Hint

  • Når du bygger din affiliate nettsted du er nødt til å annonsere som gale. Ingen vil vite om nettstedet ditt med mindre du forteller dem. Det anbefales at du studerer ulike annonsering metoder før du begynner.
  • Kom tilbake med affiliate selskaper som Share-A-Sale gang per uke for å finne ut om noen av kampanjene du valgte å fremme er slettet. Du ønsker ikke å forlate et banner på nettstedet ditt som ikke vil tjene deg penger når du kan erstatte den med en som vil.