Hvordan bygge en App i Mac

Hvordan bygge en App i Mac


Opprette en Mac OSX programmet er en møysommelig prosess som krever kunnskap om Objective C koding, design og markedsføring av produkter. Aspiring Mac programutviklere må ha en innovativ idé som kan bli forvandlet til et praktisk program. Når du registrerer deg som en Apple Developer, kan programmene brukes i alle Mac-produkter. software development kit Den tilbyr sample koder, dokumentasjon og tonnevis av informasjon for utvikler neophytes. Når søknaden er oppe og går, kan du ha andre teste appen og velge en utgivelsesdato.

Bruksanvisning

tanker

1 Finn ut om din søknad vil løse en roman problem eller tjene en bestemt nisje (se Resource 1 til forskning eksisterende programmer på Mac App Store).

2 Last ned og spille med så mange apps som mulig. Bestem hva funksjonaliteten du ønsker å inkludere i ditt produkt.

3 Lag et team av dyktige fagfolk som kan tjene som forskere, prosjektledere, utviklere og annonsører fra familie, venner og kolleger. Utleie teknologi utvikler entreprenører, om nødvendig.

4 Forbered en taushetsavtale, eller en kontrakt, for gruppemedlemmer for å sikre at dine ideer ikke blir stjålet.

5 Finn din målgruppe og inkludere denne gruppen i alle faser av design gjennom brukertesting.

6 Skissere ideen din på flere vanlige ark. Lag minst en oversikt over din søknad per skjerm. Eksperimentere med en rekke navigasjon ordninger.

Design og utvikling

7 Bli med Apple Developers Program for å få tilgang til iOS SDK 4 for utvikling av applikasjoner (se Resource 2). Input ditt debet eller kredittkortinformasjon for å fullføre registreringen.

8 Last ned en Photoshop mal for å stivne layouten (se Resource 4). Lag arbeider prototyper av den endelige modellen med hjelp av programvare.

9 Lag Objective C-kode ved hjelp av Xcode når du begynner å utforme søknaden, siden hver sekvens av design vil kreve koding for å fungere.

Forfremmelse

10 E-post som er interessert i din søknad uker før det ble lansert for å markedsføre produktet.

11 Innlemme sosiale medier nettsteder i programmet, for eksempel Facebook eller Twitter plattformer, til å kommunisere med brukere og få tilbakemeldinger.

12 Forventer flere utgivelser å rulle ut en ny funksjon med jevne mellomrom.