Hvordan bygge en bærbar PC fra scratch

I motsetning til å kjøpe kommersielle bærbare datamaskiner, og bygge en bærbar PC fra scratch åpner for maskinvare tilpasning. Dette gjør det en ideell metode for alle som trenger en bærbar PC for en dedikert formål, for eksempel spill eller tekstbehandling.

Bruksanvisning

Hvordan bygge en bærbar PC fra scratch

1 Det finnes en rekke online selskaper som tilbyr nakne bein bærbare datamaskiner for salg. Når du har valgt en modell, vil en utvalgt linje av maskinvare og programvare for den aktuelle modellen være tilgjengelig å velge mellom. Puget Systems tilbyr et bredt spekter av ulike alternativer å velge mellom; det finnes mange lignende selskaper.

2 Velg en laptop skall. Den bærbare vil bli organisert og oppført av vekt, skjerm og målinger. Spillere oppfordres til å velge modeller med store skjermer, mens reisende er bedre med mindre, lettere modeller.

3 Når en laptop har blitt valgt, vil listen over tilgjengelige maskinvarealternativer gis på tilpasning side av nettstedet. Bla gjennom de ulike alternativene på tilpasningssiden og velge den ideelle maskinvare for dine behov. Høyere minne, raskere prosessor og større kraftpakkene er de beste alternativene for spillere. Vanlige brukere bør konsentrere seg om USB-porter, batterilevetid og portabilitet.

4 Bestem deg den nødvendige programvaren for maskinen. Spillerne vil ikke trenge kontorprogrammer, men studentene, og reisende må vanligvis litt av alt. Det finnes alternativer for både gratis og kommersiell programvare; for eksempel, er OpenOffice.org og Microsoft Office begge tilbudt. Husk å merke seg at prisen på hvert program.

5 Velg eventuelt tilbehør som trengs. Dette inkluderer USB-huber, bærevesker, eksterne harddisker, skjermbeskyttere og andre databehandlings essensielle. Disse vil bli levert med den bærbare datamaskinen, og prisen vil bli lagt til den totale laptop kostnad.

6 Når den bærbare datamaskinen er fullt utviklet og tilpasset, vil du bli bedt om å angi faktureringsinformasjon og leveringsadresse. Frakt forsikring er et alternativ, og vil beskytte deg mot tap eller skade. Du må også velge en leveringsmåte. De tilgjengelige metoder vil avhenge av selskapet.

Hint

  • Små skjermer trenger ikke nødvendigvis bety mindre oppløsninger. Sørg for å sjekke begge.
  • De fleste bærbare PC-er å konvertere til widescreen-format.
  • Ikke velg en tung modell hvis du planlegger på å bære den med overalt.
  • 1.6GHz er en god CPU-hastighet for alle ikke-spillere.
  • Tilbehør kan ofte kjøpes billigere fra nettsteder.
  • I tillegg til de oppgitte bærbar PC og tilbehør priser, er det vil bli levert, håndtering, og forsikringsavgifter i tillegg.