Hvordan bygge en by spill: "CityZen" omtale

"CityZen" er et gratis Facebook spill. Du er allmektig ordfører i en by som du prøver å bygge inn i en blomstrende metropol. "CityZen" faller under tycoon sjangeren av spill, der spilleren ikke kjemper mot noen konkrete fiender, men bare prøver å nå målene gjennom å forbedre et sted. Du kjøper, bygge, og direkte. CityZen er et enkelt spill å lære, men, som andre mester planlegging spill, som «Sim City», vanskelig å mestre.

Bruksanvisning

1 Lær grensesnittet. Kontant ikonet på venstre side av skjermen viser hvor mye penger du har til å bygge ting. Hammeren ikonet ved siden av det viser hvor mye Build poeng du har til å legge til penger til å bygge ting. Stjernen-ikonet ved siden av hammer viser hvilket nivå du er på. Det er 20 nivåer. Lynet ikonet ved siden av stjernen viser hvor mye energi du har. Den lykkelige ansiktet ikonet ved siden av stjernen viser lykke nivået på statsborger.

2 Klikk på en bygning som har et ikon som svever over det. Ikoner vises over en bygning, som viser at du kan samhandle med det og få noe, for eksempel en melding, kontanter eller instruksjoner.

3 Klikk på en bygning for å se sin statistikk, slik som produktivitet, antall ansatte, penger du tjener fra den bygningen, oppgraderingskostnader og andre spesielle funksjoner.

4 Klikk på "Build" ikonet nederst på skjermen. Klikk på en bygning bilde, for eksempel et hus, for å bygge den. Plasser den hvor som helst på den voksende byen.

5 Klikk på "Veien" -ikonet ved siden av bygge-ikonet for å koble forskjellige bygninger sammen.

6 Klikk på "rive" -ikonet for å ødelegge en bygning for å gjøre vei for nye forbedringer.

7 Inviter venner til å spille for å tjene penger og bygge Points.

8 Hold spillet kjører når du får på Facebook, siden du motta kontanter og andre utmerkelser jo lenger du spiller.

9 Lås opp nye bygninger og evner ved å fullføre mål scenarier. Disse målene er indikert med dine bygninger selv, som kan fortelle deg å ansette flere arbeidstakere, øke lykke eller gjøre noe annet.