Hvordan bygge en Dream House på datamaskinen

Hvordan bygge en Dream House på datamaskinen


Å bygge et hus fra grunnen kan være både skremmende og forvirrende til tider, spesielt hvis du har ingen anelse om hva du vil ha ut av drømmehuset, og du kan ikke først faktisk se den.

Programmerere har utviklet programvare for de som ønsker å designe sine egne hjem. Brukerne er i stand til å bygge plantegninger og 3D-modeller av hva de ønsker at deres drømmehus skal se ut.

Bruksanvisning

1 Velg et program. En av de beste arkitektoniske programmer som passer både nybegynnere og avanserte brukere er TurboFloorPlan 3D Home and Landscape Pro av IMSI Designs.

Dette programmet krever ikke brukerne å ha noen erfaring i datamaskinen bildebehandling eller konstruksjon, og gjør dem i stand til raskt å designe og vise sine drømmehus.

Innkjøp denne programvaren direkte fra IMSI nettsiden vil koste deg rundt $ 100 som i 2010, mens andre auksjon-type nettsteder selge den for rundt $ 25.

2 Installere programvaren. Etter at programvaren har kommet, eller du har kjapt lastet den ned til datamaskinen din, er det på tide å designe ditt drømmehus.

Den TurboFloorPlan lar deg søke gjennom deres tilgjengelige plantegninger, eller lage dine egne. Når du har bestemt deg for en plantegning, kan du legge tilpasset møbler og skap, plukke ut farger, sted belysning, bestemme teksturer og male veggene.

Når du er ferdig med å designe ditt hjem, kan programvaren du vise din modell i 3-D. Den har også en ressurs som vil gi deg tips om hvordan du kan designe huset ditt som kan redusere fremtidige strømregningen.

3 Design hagen din og landskapspleie. TurboFloorPlan tillater brukere å lage sine utendørs levende plass ved å legge til profesjonelle landskaps, terrasser, skur, bassenger, gjerder, stier og over 2000 forskjellige typer planter og blomster.

4 Kontakt et hjem entreprenør. Når du har laget på boligjakt, kan du skrive ut eller e-post dine design til din valgte entreprenør. Designene er presentert som både flate tegninger og 3D-modeller, noe som gjør overgangen fra dataskjermen til virkeligheten så enkel som mulig.