Hvordan bygge en effektiv søkeordliste på Google Adwords

Hvordan bygge en effektiv søkeordliste på Google Adwords


Valg av riktige søkeord for Google Adwords-kampanjen er det viktigste steget for å drive en lønnsom kampanje.

Bruksanvisning

1 Når du velger søkeord, må du først tenke som en av dine kunder. Hvordan ville dine kunder søker etter ditt produkt eller tjeneste? Hvilke ord ville de bruke?

Hvis du viser for annonse på Googles innholdsnettverk. Finn ord som identifiserer seg med webområder kundene ønsker å besøke.

2 Spesifiser ord som kan være for bred eller bare helt irrelevant.

Budgivning på søkeord som er for bred, for eksempel: musikk, kan resultere i at du får mange brukere som klikker på annonsen som kan ha noen interesse for produktet. Personer som søker musikk kan være ute etter å kjøpe musikk, kan være på jakt etter musikkinstrumenter, på jakt etter ny musikk, på jakt etter noter, og du kan selge musikalske leker for spedbarn. Så du kan se hvordan denne brede søkeord kan blåse annonseringsbudsjettet.

3 Når kampanjen er oppe og går vil du være i stand til å få tilgang til Search Term Rapporter som gir deg en oversikt over søkeordene brukerne som brukes til å finne din annonse.

4 Benytt deg av de ulike alternativer for målrettet søkeord: Bred, Exact, Phrase, og negativ. Hvis du ikke gjør et valg, vil søkeordene settes til Broad som standard.

For mer informasjon om kamptyper og hvordan du velger den riktige for kampanjen: http://www.ehow.com/how_5680309_use-google_s-keyword-matching-options.html