Hvordan bygge en egendefinert Pentium 4 PC

Da den ble lansert, Pentium 4 var en kraftig chip. Dens enkelt kjerne prosessor slutt brøt den svært spioner 3GHz "barriere" sent i sin produktsyklus. Som i slutten av 2009, men det er en utdatert prosessor som kan ble best i ytelsestester av prosessorer som er priset lavere enn Pentium 4 på utgivelsen. Intel Pentium 4 chips er mangelvare, så husk å sjekke nettauksjoner og rubrikkannonser hvis du har en vanskelig tid å finne en.

Bruksanvisning

1 Fjern den side av saken. Installer hovedkortet ved å stille opp hovedkortets festehull med messing standoffs innsiden av saken. Du kan legge til flere avstander hvis det ikke er nok. Ikke stram skruene, da dette kan knekke hovedkortets PCB.

2 Installer PSU. Sjekk for å være sikker på at kablene vil nå alle komponenter inne i saken. Koble PSU til hovedkortet med 20 eller 24-pin ATX-kabel.

3 Monter CPU på hovedkortet. Plasser brikken inn i kontakten, og forsiktig, men bestemt klippet holdemekanisme rundt CPU. Fest heatsink / vifte til hovedkortet, noe som gjør at den ligger tett på toppen av CPU.

4 Installer RAM ved å klippe det til DIMM-sporene i hovedkortet. Avhengig av hovedkort, det kan eller ikke kan ha matchende DIMM-plasser. Sjekk om din RAM er "dual channel;" dette vil avgjøre hvorvidt du trenger å bruke fargekodede sporene. Hvis du bruker dual channel RAM, må den være koblet til de tilsvarende sporene.

5 Installer harddisken inn i saken harddisk buret. Koble den til strømforsyningen ved hjelp av de riktige kablene og deretter til hovedkortet. Hvis harddisken er en IDE-disk (lange, flate, brede kabler) sørge for at jumperen på baksiden av stasjonen er satt til "master".

6 Hvis du bruker et dedikert grafikkort, må du installere den i AGP eller PCIexpress spor på hovedkortet. Hvis grafikkortet krever ekstern strømtilkobling, bruke riktig kabel fra strømforsyningen.

7 Installere OS ved hjelp av en flash-stasjon eller en optisk stasjon. Sjekk hovedkortets BIOS for å sørge for at det er konfigurert til å starte opp fra mediene av valg.