Hvordan bygge en eiendomsmegler nettsted

Hvordan bygge en eiendomsmegler nettsted


Å bygge et nettsted krever kunnskap om design og utviklingsverktøy. En nybegynner bør ikke forsøke å bygge sin egen nettside uten først å lære et designspråk som HTML. Som sådan, bør du ta kontakt med en webutvikler med erfaring å bygge eiendomsmegling nettsteder. Eiendomsmegling nettsteder har sine egne unike sett av utfordringer og kriterier, for eksempel konkrete verktøy og notering databaser. Nettstedet er et markedsføringsverktøy for eiendomsmegler og bør se profesjonell. I tillegg skal nettstedet ha en lett-å-bruke bakenden som gjør oppdatere innholdet enkelt.

Bruksanvisning

1 Design et nettsted kart. Et nettsted kart er en oversikt over alle seksjonene på nettstedet. Det inkluderer hver enkelt side, komponenter, funksjoner og funksjon. Nettstedet kartet trenger ikke å ha innhold, men trenger å inkludere alle sidene på nettstedet vil ha. Seksjoner kan inkludere oppføringer, om agent, verktøy (for eksempel et boliglån kalkulator), linker til eiendomsmegling advokater og boliglån meglere, og artikler.

2 Skriv innholdet. En eiendomsmegler kan være nødvendig å skrive noen av delene for å legge til kompetanse. Seksjoner som "About The Agent" eller "Om oss" fortelle besøkende mer om hvem sin agent er. Inkluder artikler om eiendomsbransjen, boligmarkedet og tips for boligkjøpere. Dette jevnlig oppdatert innhold holder besøkende kommer tilbake. Inkluder en attester delen av fornøyde kunder. Denne delen inspirerer tillit til agenten.

3 Inkluder verktøy som boliglån kalkulator og oppføring søkemotor. Kanskje den viktigste delen er oppføringene. Oppføringer bør være svært detaljert med mange bilder og detaljerte beskrivelser. Mange eiendomsmeglere har en video gjennomgang av huset. Dette vil bidra til å lokke kjøpere til å kontakte agenten. Inkludert et kart over eiendommen og dens beliggenhet i byen med nærliggende attraksjoner gir et kraftig børsnotering.

4 Ansette en utvikler. En erfaren webutvikler med erfaring innen design eiendomsmegling nettsteder kan produsere en anstendig nettsted for mellom $ 1000 og $ 3000 i mindre enn en måned. Dersom kostnadene ved å ansette en utvikler er for mye, bør du vurdere å bruke noen gratis nettsted bygge mal nettsteder som wix.com, intuit.com, web.com eller webstarts.com. Siden vil ikke være på langt nær så avansert som en tilpasset en, men er enkelt og gratis.