Hvordan bygge en Flame Effect

Hvordan bygge en Flame Effect


Fra brennende bygninger til å brenne ord, flamme effektene er essensielt i enhver grafisk designer verktøykasse. Det er mange måter å lage flamme effekter i Photoshop. Noen av dem bare jobbe med tekst, andre bare fungere med bestemte typer objekter. Denne teknikken vil fungere med alle veldefinert form. Som med alle Photoshop tutorial, den beste måten å lære denne teknikken er å åpne din egen kopi av Photoshop og følg instruksjonene.

Bruksanvisning

1 Velg "Bakgrunn" lag og fylle den med alt svart.

2 Lag en kopi av laget som du ønsker å sette i brann. Hvis objektet er spredt over flere lag, lage en komprimert versjon av dette laget ved å opprette et nytt lag deretter trykke "CTRL + ALT + SHIFT + S." Slå av alle andre lag, bortsett fra din bakgrunn.

3 Velg objekt og fyll den med hvitt. På dette punktet bør du ha en svart bakgrunn med en hvit gjenstand kledde på toppen av det.

4 Gå til "Image> Rotate Canvas> 90 grader CW" (med klokken).

5 Velg hvitt objekt. Gå til "Filter> Stylize> Wind». Velg «Venstre til Høyre." Gjenta filter et par ganger før den hvite gjenstanden har lang "værhår" stikker ut av det.

6 Gå til "Image> Rotate Canvas> 90 grader CCW" (mot klokken) for å slå bilde høyre side opp igjen.

7 Gå til "Filter> Gjør flytende." Bruk Gjør flytende verktøy for å gjøre kinnskjegg svingen og flimmer som flammer. Gjør lengde og vinkler uregelmessig så det ser ut som ekte flamme.

8 Color dine flammer. Det er mange måter å gjøre dette. For eksempel justere Hue / Saturation ved å klikke på "CTRL + U" eller bruke fargede børster ved å låse åpenhet av laget og male over det.

9 Slå sammen alle lag og bruke eventuelle lagmasker du opprettet i prosessen. Bruk en "Lighten" filter for å legge til flammen tilbake til den opprinnelige objektet. Dette vil fjerne den sorte bakgrunnen slik at du ser bare flammene. Bruk lagmasker å skjule eventuelle områder av flammen som du ikke ønsker å vise.