Hvordan bygge en Gaming Computer med to Nvidia SLI skjermkort

Hvordan bygge en Gaming Computer med to Nvidia SLI skjermkort


En gaming PC gjør at en PC gamer muligheten til å kjøre de mest krevende programvare tilgjengelig. Ved å bygge en gaming maskin, styrer brukeren nivået på ytelsen i systemet kan produsere. Et skjermkort er en viktig del av en høy ytelse gaming PC. Nvidias SLI-teknologi gjør det mulig for brukerne å ha flere skjermkort i en PC. Denne funksjonen gjør det mulig for høykvalitets video grafikkgjengivelse og ytelse.

Bruksanvisning

Bygg en SLI-kompatibel Gaming System

1 Åpne datamaskinen saken og legge den ned på den flate side med den åpne enden vender opp.

2 Sett prosessoren i CPU pin seng med kontaktpunktene vendt ned og på linje med pinnen en på hovedkortet. Trekk ned spaken for å låse den på plass. Sett CPU vifte / kjøleribbe på toppen av prosessoren, og koble den til hovedkortet.

3 Sett inn minnemodulene i plassene til høyre for prosessoren. Se hovedkort manualen for å finne ut hvilket spor å bruke først.

4 Identifisere PCI-Express 16x-spor på hovedkortet, og sett Nvidia skjermkort i hvert spor. Koble de to kortene til hverandre med kabelen som følger med hovedkortet pakken.

5 Skru hovedkortet til saken med tilkoblingsportene som stikker ut fra den bakre flaten plate av saken. Hovedkortet pakken vil gi kompatibel bakre dekselet.

6 Koble 20- til 24-pin strømkontakt til hovedkortet. Koble 6-pinners kontakter til hver av skjermkort.

7 Hvordan bygge en Gaming Computer med to Nvidia SLI skjermkort

SATA-harddisker gir høy dataoverføringshastighet.

Installer harddisken SATA og DVD-stasjon inn i saken, og fest dem med skruer. DVD-stasjonen vil passe i de store 5 1/4 tommers brønner på toppen av saken, mens harddisker vil passe i de 3 1/4-tommers brønner under DVD bukter. Koble strømkablene til stasjonene. Deretter kobler du datakablene fra stasjonene til SATA-kontaktene på hovedkortet.

8 Lukk datamaskindekslet. Koble alle komponentene til baksiden av maskinen.

9 Installer Windows 64-bit versjon. Den 64-bits versjon av Windows vil tillate deg å maksimere mengden minne, inkludert systemminnet og videominne. Windows vil forhåndsinstallere generiske drivere for alle installerte komponenter.

10 Installer Nvidia nForce-drivere som fulgte pakket med hovedkortet. Start datamaskinen på nytt.

11 Slett eventuelle installerte Nvidia skjermkortdriverne, og installere programvaren som fulgte pakket med skjermkortene som nettopp ble installert. Start datamaskinen på nytt.

12 Aktiver SLI-modus i Nvidia kontrollpanelet. For å få tilgang til kontrollpanelet, klikk på ikonet nederst til høyre på skjermen.

Hint

  • Installere mer enn én harddisk vil øke ytelsen.
  • Bruk ikke-metallskiver når du installerer hovedkortet i saken.