Hvordan bygge en gaming laptop

Laptop kan være en flott bærbar gaming stasjon hvis du vet hvordan å bygge en. Her er hvordan du kan bygge en gaming laptop.

Bruksanvisning

1 Hvilket spill?

Når du bygger en gaming laptop er det visse ting du må vurdere. Det første du må tenke på er hva videospill ønsker du å spille på den bærbare. Så etter at du har tenkt på hvilke spill du ønsker å spille, plukke spillet med flest systemkravene for å spille. Du vil ønske å bygge den bærbare datamaskinen til å håndtere de mest intense spill. Hvis du bygger det å håndtere den med minst behov, kan det være svært vanskelig å spille en mer intenst spill på den bærbare.

2 Krav.

På dataspill er det krav til dem som forteller deg hva du trenger for å kjøre dem. Noen er veldig små og noen er svært store. Du vil se to typer krav, minimum og anbefalte. Ved hjelp av minimumskravene om dataspill kan gjøre det svært vanskelig å nyte et spill. Selv om dataspillet vil kjøre, kan det være svært langsom. Så for en god spillopplevelse du vil ønske å bygge datamaskinen med minst de anbefalte kravene eller bedre.

3 Skjermkort.

Kjøpe en stor skjermkortet er svært viktig når du bygger en gaming laptop. Dette er fordi det vil håndtere grafikk for deg. Du vil ønske å få et kraftig skjermkort for å håndtere strøm spill på den bærbare. Deretter vil du ønsker å kjøpe de andre delene tilsvarende. Ikke bare kjøpe en fantastisk skjermkort og en grei CPU, hovedkort, etc. Du vil ønske alle dine deler du planlegger å bruke for å være like bra. Hvis ikke, kan du ofre noe av spillopplevelsen.