Hvordan bygge en gratis banner å linke til en webside

Bygge en banner til å lenke til et nettsted er en grunnleggende del av å kjøre en nettside. Hvis du ønsker å annonsere din nettside på andre nettsteder, eller tillate andre å annonsere på nettstedet ditt, må du vite hvordan du kan lage og arbeide med bannere. Opprette en gratis nettside banner kan gjøres på svært kort tid, og når du lære hvordan du sannsynligvis begynne å forbedre teknikkene og være på vei til å forbedre dine bannere.

Bruksanvisning

1 Åpne et bilderedigeringsprogram; Det kan være så enkelt som Microsoft Paint eller så komplisert som Photoshop.

2 Opprett et nytt bilde og sette parametrene av bildet. Du må finne grensene for banneret størrelse, som avhenger av hvor banneret vil bli vist. Som regel vil bildet være svært bredt, kanskje mellom 650 800 DPI, og svært kort i høyden, muligens rundt 150 DPI eller mindre.

3 Opprett eller lime inn i bildet noen bilde eller ord som vil trekke folks oppmerksomhet til området som vil være knyttet til den. Putting i navnet på nettstedet er også en god idé.

4 Lagre bildet med en web vennlig format, som en jpg fil, for å minimere filstørrelsen slik at den vil lastes raskt på websider. Du må kanskje komprimere bildet for å få det under filstørrelse grenser banner verter.

5 Send bildet til den som vil være vert for banneret. Hvis du vil være vert for banner, når du setter inn bildet bare inkludere en link til nettsiden. Hvis du ønsker å bygge et nettsted som roterer bannere på din egen side kan du finne php og andre typer skript på Internett (se ressurser) for å gjøre nettopp det.

Hint

  • Du kan bruke gratis online verktøy for å lage bannere hvis du ikke har et bilderedigeringsprogram som du liker.