Hvordan bygge en kommersiell Web Site

Ifølge en og en, verdens største web hosting tjenesteleverandør, vil 64 prosent av forbrukerne har oppriktige tvil om å kjøpe fra en bedrift uten et nettsted, eller vil bytte til en konkurrerende virksomhet. Slike statistikker markere viktig for å eie en kommersiell nettside for å markedsføre småbedrifter. En kommersiell nettside kan også generere ekstra inntekter gjennom reklame og affiliate marketing. Lær hvordan du bygger et kommersielt nettsted for å markedsføre din bedrift og tjene penger på nettet.

Bruksanvisning

1 Bestem formålet for kommersielt nettsted. Enkeltpersoner ofte bygge et kommersielt nettsted for to grunner: for å fremme deres bedrift eller liten bedrift og sine tjenester / produkter, eller for å opprette en ny inntektsstrøm og generere en online inntekt. Den tidligere vil ofte fremheve de små bedrifter og har produktsider og metoder der besøkende kan kjøpe elementer. Sistnevnte vil typisk fokusere på innhold og informasjon støttes av reklame. Begge kommersielt nettsted typene er like i sin skapelse, om selve design for nettsiden kan avvike noe.

2 Registrer deg for en web hosting konto. Velg en profesjonell web vert plan som kan håndtere et stort antall besøkende, og tilbyr robuste tjenester og funksjoner som lar deg spore besøkende og nettsted trafikk. Forskjellige tjenesteleverandører tilbyr økonomiske hosting planer som tjener behovene til kommersielle nettsteder. Eksempler er GoDaddy og 1 & 1 (linker i Resources).

3 Koble FTP-klient med webhotellet konto. Du trenger ditt domenenavn (som følger med hosting plan) og passord for å synkronisere FTP-klient med online server. En FTP-klient lar deg administrere dine online-filer og laste opp nye språk filer som du bygger din kommersielt nettsted.

4 Opprett en ny kommersiell nettside. Du kan skrive HTML-koden for hånd hvis du har erfaring med grunnleggende HTML, ved hjelp av en web-design program som Adobe Dreamweaver eller en enkel tekstredigering verktøyet. Alternativt kan du bruke en automatisert kommersielt nettsted generator følger med de fleste website hosting planer (for eksempel 1 & 1 tilbyr opplæring og et automatisert program for å hjelpe deg å lage en profesjonell webside uten å vite HTML kode).

5 Last opp de kommersielle nettsted filer til ditt nettsted server ved hjelp av FTP-klient.

6 Integrere affiliate markedsføring for å tjene penger på nettet ved hjelp av kommersielle nettsted. Affiliate markedsføring fungerer ved å gi deg en liten provisjon for å selge et produkt eller en tjeneste. Ulike selskaper tilbyr affiliate kontoer for å hjelpe deg å tjene penger på Internett ved å fremme sine produkter. Velg en profesjonell affiliate marketing program for å unngå å bli lurt. Ulike anerkjente, online selskaper gi uavhengige utgivere en mulighet til å delta i deres affiliate markedsføring. Eksempler på dette er Amazons Amazon Associates og Commission Junction (linker i Resources). Sett dine affiliate linker til kommersielle nettsted for å tjene penger når en besøkende kjøper produktet eller tjenesten.

7 Sett annonsering, slik som Google AdSense, i din kommersielt nettsted. Google AdSense er en av de mest populære tredjeparts reklameprogrammer. Fordelen med å bruke en tredjeparts annonseprogram er at du ikke trenger å manuelt finne annonsører og administrere kontoene sine. Etter innsetting av Google AdSense-koden, Google tjener relevante annonser til kommersielt nettsted og betaler deg hver gang noen klikker på en annonse.

8 Fremme kommersielt nettsted du har bygget for å få mer trafikk og tjene mer penger ut av affiliate markedsføring og annonsering på websidene dine. Bygg organisk trafikk ved å be om linker fra andre relevante kommersielle nettsteder, slik at besøkende har en økt sjanse for å finne siden din.