Hvordan bygge en nettside med MS Word & Media Player

Hvordan bygge en nettside med MS Word & Media Player


Et nettsted med medieinnhold gir de besøkende en litt noe ekstra for å holde dem på nettstedet ditt. Embedded lyd- og videofiler på nettsteder brukes til å informere, underholde og opplyse. Bruk funksjonaliteten til Microsoft Word når du ønsker å lage et profesjonelt utseende nettsted med minimum web-programmering kunnskap og ferdigheter. Når du har opprettet skallet, legger medieinnhold til området ved å bygge den i en Windows Media Player.

Bruksanvisning

Opprette nettstedet

1 Åpne et tomt dokument i Word eller starte et nettsted basert på en mal. Klikk på "File> New" eller "Office-knappen> Ny" hvis du bruker Word 2007. Klikk på "Blank dokument" hvis du ønsker å opprette dokumentet fra grunnen av. Å skape fra en mal, klikk på "nettsider" i kategorilisten og velg deretter malen du vil. Klikk på "Last ned" eller "New".

2 Tilpass nettsiden. Skriv inn tekst og legge til bilder til siden der du vil ha dem. For å legge til et bilde, klikker du på "Sett inn> Bilde." Endre tekst og bilder hvis du bruker en mal.

3 Lagre dokumentet som en webside. Klikk på "Lagre" -ikonet i standardverktøylinjen. Klikk på "Lagre som type:" drop-down pilen og klikk på "Web-side." Velg filplasseringen for nettsiden og skriv inn dokumentnavnet i "File name:" boksen. Klikk på "Lagre". Du har nå opprettet en nettside. Alt du trenger å gjøre nå er å legge inn Windows Media Player. Lukk Word.

Embed Windows Media Player

4 Installer Windows Media Player på datamaskinen, hvis det ikke er installert allerede. Last ned installasjonsfilen fra Microsofts nettsted. Dobbeltklikk på filen når den er lastet ned for å starte installasjonsveiviseren. Følg instruksjonene i veiviseren på skjermen for å fullføre installasjonen.

5 Åpne nettsiden du nettopp opprettet i et web-redigeringsprogrammet eller i Notepad. Nettsiden åpnes i HTML-visning, viser koden og ikke hvordan det så ut i Word eller hvordan det vil se ut i nettleseren.

6 Kopier og lim inn følgende embedding koden der du vil at den skal legge til Windows Media Player til webområdet ditt:

<OBJECT id = "VIDEO" width = "320" height = "240"

style="position:absolute; left:0;top:0;"
CLASSID="CLSID:6BF52A52-394A-11d3-B153-00C04F79FAA6"
type="application/x-oleobject">

& Lt; param name = "URL" value = "filen eller url">
& Lt; param name = "SendPlayStateChangeEvents" value = "true">
& Lt; param name = "Autostart" value = "true">
& Lt; param name = "uiMode" value = "ingen">
& Lt; param name = "playcount" value = "9999">

</ Object>

Endre "filen eller url" til plasseringen av mediefilen på serveren din som du ønsker å spille i mediespilleren. Lagre nettsiden og laste den opp til webserveren din. Test området ved å gå til den i nettleseren din og vente på mediefilen å laste.

Hint

  • Alle som ser på nettstedet vil ha Windows Media Player installert på datamaskinen for at det skal fungere.