Hvordan bygge en nettside på Yahoo

Yahoo! Sitebuilder er en web-hosting program som tillater brukere å bygge et profesjonelt nettsted. Tilbyr tilgjengelige verktøy, med tilpassbare maler, kan grunnleggende bruker opprettet nettsteder opprettes i løpet av minutter, slik at ideer til å være tilgjengelig på nettet nesten umiddelbart. Hvis du er interessert i å opprettet en nettside med Yahoo! Sitebuilder, vil disse instruksjonene guide deg gjennom trinnene for å opprette en publisert nettside.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

1 Last ned Yahoo! Sitebuilder på hjemmesiden hvor det er en Download Now-Free-knappen. Nedlastingsprosessen skal ta alt fra ett til fem minutter. Ved å ha programmet lastet ned til datamaskinen, kan du jobbe på nettstedet ditt, selv når du er frakoblet.

2 Velg en mal til din smak. Det er mer enn 380 pre-laget nettstedet maler du kan tilpasse, eller du kan opprette en nettside fra bunnen ved å legge HTML i Sitebuilder nettside redigeringsverktøy i øvre venstre hjørne.

3 Bruk "Dra og slipp" side design for å flytte tekst hvor som helst på malen du ønsker. Klikk på teksten for å få den delen markert med en grønn boks, bære den markerte teksten over til det ønskede området og slippe teksten å sikre sin nye plassering ved å slippe tak på musen. Dette fungerer med pre-laget nettstedet maler, men ikke HTML, hvis du har gjort et nettsted koden selv.

4 Lag bilder på nettstedet ditt ved å klikke på veggmaleri bildet i navigasjonsverktøylinjen og laste opp et ønsket bilde. Bildet vil vises på nettstedet ditt. Klikk på bildet for å dra det til riktig sted, eller bruke de blå boksene rundt bildet for å justere dimensjonering av bildet ved å bevege musen innover, utover, til venstre eller til høyre. Slipp tak på musen når du er fornøyd med dimensjonering resultatet.

5 Konstruer en navigasjonslinjen for å knytte nettsider sammen. Klikk på en navigasjonsknapp - en pop-up vises for deg å velge en internettside du har opprettet for å koble til. Velg siden ved å klikke på det, og deretter legge den teksten du vil for koblingen. Generelle lenker som Home, om oss, nyheter og kontakt er alle valg.

6 Design siste hånd ved å legge til lyd, video, sideeffekter eller PayPal knapper på nettstedet ditt. Klikk på Sett inn-knappen øverst til venstre side av navigasjons, bla ned til seksjonen er merket i blått og slipp tak på musen. All lyd og video må allerede være på datamaskinen din som du ikke kan bruke musikk eller video fra andre nettsteder.

7 Observere nettstedet ditt for å sikre at du er fornøyd med utseendet sitt. Endringer kan gjøres når som helst, men de kan ta opptil fem minutter å vises på nettet. Publiser ditt nettsted ved å velge en web-hosting plan for en måned, tre måneder eller 12 måneder. Gi din betalingsinformasjon eller ring Yahoos salgsteam på 866-781-9246, tilgjengelig hverdager fra 7 om morgenen til 17:00 Pacific. Når betalingen er godkjent, vil nettstedet være tilgjengelig på nettet i løpet av fem minutter.

Hint

  • Ved å tilpasse malen som passer din personlige stil, vil publiserte nettstedet være mer unike online.
  • Yahoo! Sitebuilder er laget kun for Windows. Programmet er foreløpig bare kompatibel med Windows 2000, XP og Vista.