Hvordan bygge en PC som kjører Windows og Mac

Windows-operativsystemet kan installeres på omtrent hvilken som helst datamaskin system der ute. Det samme kan ikke sies for Mac OS, men. Apple tillater ikke at operativsystemet skal installeres på hvilken som helst maskin som ikke er laget av Apple. Hvis du vil ha en stasjonær datamaskin som kan kjøre både Windows og Mac OS, det er en måte å gjøre det skje. Du kan bygge noe som kalles en "Hackintosh", som bruker maskinvare kompatibel med Mac OS. Du kan deretter dual-boot Windows og Mac OS på Hackintosh maskin.

Bruksanvisning

1 Følg instruksjonene over på OSx86 Project. Dette nettstedet er vert for et fellesskap av PC-entusiaster som bygger systemer som kan kjøre både Mac OS og Windows. Det finnes også instruksjoner om hvordan du installerer Mac OS på en Windows maskin du allerede eier.

2 Bruk MacApper håndbok, med tittelen "DIY Hackintosh Tutorial. Bygg en Mac Pro for billig" Denne guiden legger ut hver eneste detalj for deg, forteller deg hva slags maskinvare du bør kjøpe og hvordan du kan få det hele fungerer. Når maskinen er fullført, kan du installere Windows ved hjelp av Apples Boot Camp-programvare og har en maskin som kjører både Windows og Mac OS.

3 Besøk Maximum PC nettstedet og bruke guiden tittelen "Hvordan bygge din egen Hackintosh." Denne prosessen legger ut finere å bygge en PC som kan kjøre både Mac OS og Windows ved å fortelle deg hvilken prosessor å kjøpe, som hovedkort er kompatibelt og hvilke andre komponenter du trenger for å fullføre oppgaven.