Hvordan bygge en rask datamaskin med Dual Quad Core-prosessorer

Hvordan bygge en rask datamaskin med Dual Quad Core-prosessorer


En dual-quad core arbeidsstasjon kan tillate deg å behandle videoen eller gjengi 3D arbeidet raskere enn med en vanlig enkeltprosessor arbeidsstasjon. En dual-quad core prosessor vil ende opp med å koste omtrent dobbelt så mye som to hovedkort og to prosessorer. Det neste trinnet opp, en quad prosessor, har vanligvis hver prosessor koster så mye som et komplett dual-prosessor system. Bygge en dual-prosessor system er ikke annerledes enn å bygge en entry-level datamaskin.

Bruksanvisning

1 Sett hovedkortet på en stor, rot ledig bord. Åpne de to prosessor stikkontakter og kast socket beskyttere. Installere to quad-core prosessorer i stikkontakter, slik at sporet på prosessoren er på linje med tungen på prosessorsokkelen. Installer kjøleribber på prosessorene i henhold til produsentens manual.

2 Installer minst 4 GB minne på hver av de to forskjellige grupper av minnespor, ett for hver prosessor. Sjekk kortets manual for å være sikker på at du fyller de nødvendige minnespor for datamaskinen starter. Juster minnepinne groove med tungen på minnesporet, og trykk på begge sider til du hører et "klikk".

3 Åpne saken og sikre strømforsyningen til tilfelle. Installer pinnen som følger med saken for hovedkortet i saken bakplaten. Installer hovedkortet bakplaten og senk hovedkortet i saken, noe som gjør at hver pin på linje med skruehullene i hovedkortet. Fest hovedkort med skruene som følger med saken. Koble strømledningene, vifter og case-kontakten til hovedkortet, etter hovedkortets manual.

4 Installer harddisker og DVD / CD-stasjonen i saken. Fest dem med skruer. Koble strømkontakten til harddisken (e) og CD / DVD-stasjonen og koble SATA-kabler til hovedkortet og stasjonene.

5 Ta ut av høyre side av skjermkortet sporet og åpne låsen under. Senk skjermkortet på plass og trykk ned for å låse den på plass. Lukk låsen og sikre skjermkortet med en skrue på venstre side av det.

6 Koble datamaskinen til strømledningen og slå på datamaskinen. Kontroller at alle viftene spinner og at alle stasjonene får strøm før du slår av datamaskinen. Lukk saken og koble arbeidsstasjonen til skjerm, tastatur og mus.

7 Slå på datamaskinen igjen, og sett DVD av operativsystemet. Følg instruksjonene på skjermen for å installere det på din arbeidsstasjon.

Hint

  • De fleste dual-prosessor hovedkort vil kreve enten ECC eller registrert ECC-minne. Den type RAM legger til en mer avansert feilretting kontrollen til minnepinne.
  • Ikke alle prosessor kan brukes på en dual-prosessor kortet. Pass på at du kjøper serverprosessorer.
  • For en dual-prosessor arbeidsstasjon, ta en 600W høy kvalitet strømforsyning med høy virkningsgrad og aktiv PFC, som leverer mer stabil strøm.
  • Bruk bare et operativsystem 64 bits. En 32 bits operativsystem vil ikke være i stand til å håndtere mer enn 3GB minne.