Hvordan bygge en SEO optimalisert nettsted

Search Engine Optimization (SEO) har raskt blitt en egen nisje industrien i verden av web-utvikling, og SEO eksperter kan rake i store penger rådgivning for nettsteder. Men for hver en SEO ekspert som er legitimt nyttig, det er to flere som tilbyr noe mer enn en pose med triks som kan eller ikke kan hjelpe nettstedet ditt. Heldigvis er SEO noe du kan gjøre selv. Alt du trenger er en kombinasjon av sunn fornuft, ren koding og pasient markedsføring. Følg disse trinnene.

Bruksanvisning

Lage ditt nettsted

1 Skriv gyldig kode. Enten du skriver til HTML 4.01 Transitional, XHTML 1.0 Strict eller annen standard, sørg for at det passer som standard ved å teste nettstedet ditt på W3C Validator. Se Resources for en link. Alt du trenger å gjøre er å besøke området og legge inn nettadressen til nettstedet, og det vil gi en liste over feil på nettstedet ditt.

2 Inkluder <title> tag på hver og en av sidene. Tittelen - og hele området - bør alltid bruke aktiv stemme, som betyr å sette faget front og senter. ( "Will Smith Interview", for eksempel, er bedre enn "Intervju med Will Smith.")

3 Ta med en meta "beskrivelse" tag (<meta name = "description" content = "En kort blurb om nettstedet") på hjemmesiden din. De fleste metakoder (spesielt "søkeord") er faktisk ikke så nyttig på grunn av sin over-overflod, men meta description tag er vanligvis det som ser ut som beskrivelsen av nettstedet ditt i søkemotorresultater.

4 Bruk HTML-koder til sitt opprinnelige formål. For eksempel ikke skape overskrifter bare ved å gjøre et avsnitt font større; faktisk bruke <h1> eller <h2> overskriftskodene. Dette gjør det enklere for søkemotoren edderkopper å forstå nettstedets innhold.

5 Ikke bruk rammer, prøv å unngå å bruke bilder for overskrifter, og når du bruker bilder, alltid inkludere en "alt" tag. Bilder med alternativ tekst plassert i en alt-kode er indeksert av Google og resten av søkemotorene mye raskere enn de uten alt koder.

6 Gjør nettadressene søkemotor-vennlig. For eksempel er http://www.yoursite.com/?topic=678&amp;id=4 mye verre enn http://www.yoursite.com/authors/kurt-vonnegut.
For å skille ord, bruke bindestreker i stedet for understreking. Noen blogging tjenester, for eksempel WordPress, har en innebygd funksjon for å endre URL-strukturen. Ellers kan du kanskje redigere nettstedets .htaccess fil. Se Resources for mer informasjon.

Vedlikeholde nettstedet

7 Oppdatere nettstedet jevnlig. Det er den vanskeligste delen av jobben, men også det viktigste, så det holder både besøkende og søkemotor edderkopper komme tilbake ofte.

8 Skriv pilar artikler. Dette er artikler som er rettet mot et bredt publikum, tilbyr viktig informasjon, og ideelt sett aldri mister sin relevans. "Hvordan bygge en SEO optimalisert nettsted" vil trolig være like nyttig neste år som det er i år. Det samme gjelder for "10 beste 80-Tenåringsfilmer" eller en artikkel full av tid ledelse tips.

9 Link til artikler og sider på ditt eget nettsted når det er mulig, og når du gjør det, bruker riktig ankertekst - teksten som huser link. God ankertekst kan være uvurderlig for søkemotorresultater. For eksempel, i stedet for å skrive "Klikk her for min artikkel om Alaskas villmark," du kunne skrive "Sjekk ut min artikkel om Alaskas villmark" - hvor "Alaskas villmark" er ankertekst.

Fremme ditt nettsted

10 Send området til søkemotorer. Nettbrukere vil finne nettstedet ditt uansett, men det kan fremskynde prosessen. Google er den viktigste søkemotor som du ønsker å holde glad, så også registrere deg for Google Webmaster Tools, en gratis Google-tjeneste som hjelper deg med å spore hvilke av sidene er indeksert, forteller deg hva søkefraser lede folk til området ditt og mer . Se Resources for en link.

11 Send området til noen web-kataloger, men velg med omhu. Mange SEO-firmaer vil tilby å legge til nettstedet ditt til hundrevis, kanskje tusenvis av web-kataloger, men de fleste av disse er også irrelevant å hjelpe nettstedet ditt, og også oversvømt med spam for søkemotorer å ta på alvor. En legitim katalogen er den DMOZ Open Directory Project (se Ressurser), men ikke sende det inn før det har blitt etablert i minst et par måneder.

12 Skape et sosialt nettverk tilstedeværelse. Logg inn på Twitter, Facebook og MySpace, og hvis du har videoer, definitivt skape en YouTube-kanal. Vær advart at nytten av sosiale nettverk har en tendens til å få overvurdert. Det betyr ikke nødvendigvis slå ut i en trafikkøkning med mindre du legger mye tid i hvert av disse områdene. Men annonsering merkevaren for gratis aldri vondt.

1. 3 Link-bygger på annen måte mulig. Link-bygningen er fortsatt den hellige gral av SEO - jo flere områder kobler til deg, jo bedre søkemotor rangering. Så ta kontakt med andre nettsteder og lage link utveksling, lenker til andre nettsteder (de vil ofte merke og gjengjelde tjenesten) kommentar på andres blogger - men faktisk legger til diskusjon - ikke bare markedsføre nettstedet ditt - og mest viktigst, skape så mye godt innhold som folk ikke vil være i stand til å ignorere deg.

Hint

  • Bruk alltid riktig grammatikk på nettstedet ditt, men ikke undervurdere verdien av å skli i feil versjon av en vanlig feilstavet ord - kanskje som en av artikkelens koder, hvis du skriver en blogg. Når Huffington Post kjørte en historie om Heath Ledger død, en av sine koder var "Keith Ledger." Alle som søkte på historien, men som fikk Ledger navn feil ble rettet til Huffington Post, og deres trafikk skutt gjennom taket.