Hvordan bygge en Silverlight Nettside

Microsoft Silverlight er en utviklingsplattform som brukes til å bygge en rekke medieapplikasjoner. Webutviklere bruker Silverlight til å legge ned disse programmene eller andre Silverlight-baserte medier innenfor nettsteder. For å aktivere Silverlight på nettstedet ditt, må Silverlight plug-in først bli integrert i nettstedet ditt. Dette kan gjøres ved å legge til HTML-koden på nettstedet eksisterende HTML-dokumenter. Fullføre denne oppgaven vil kreve erfaring i å redigere HTML-dokumenter og tilgang til dokumenter i en webhost.

Bruksanvisning

1 Åpne HTML-dokument som tilsvarer den siden du ønsker å legge Silverlight til. Avhengig av web hosting tjenesten du bruker, kan du være i stand til å få tilgang til denne siden i din bruker kontrollpanelet. Alternativt kan du redigere HTML-dokumentet innenfor din foretrukne WYSIWYG editor.

2 Lim inn følgende HTML-kode i nettstedets HTML-dokument:

<Object width = "300" height = "300"

data="data:application/x-silverlight-2,"

type = "application / x-silverlight-2">

& Lt; param name = "source" value = "SilverlightApplication1.xap" />

</ Object>

3 Sett inn følgende kode etter koden fra trinn 2. Denne koden vil vise en alternativ melding i tilfelle at en bruker ikke har Silverlight installert.

<Object id = "SilverlightPlugin1" width = "300" height = "300"

data="data:application/x-silverlight-2,"

type = "application / x-silverlight-2">

& Lt; param name = "source" value = "SilverlightApplication1.xap" />

& Lt;! - Skjerm installasjonsfilene. ->

& Lt; a href = "http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=149156&v=4.0.50401.0"

style = "text-decoration: none;">

& Lt; img src = "http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=161376"

alt = "Get Microsoft Silverlight"

style = "border-style: none" />

& Lt; / a>

</ Object>

4 Lagre endringer i HTML-dokumentet. Oppdater nettsiden i din nettleser for å bekrefte at Silverlight objektet er lagt i riktig.

Hint

  • Hvis du vil se et eksempel på en komplett HTML-dokument ved hjelp av Silverlight plug-in, kan du gå til MSDN Library linken i Referanse lenker. Dette eksempelet vil være svært nyttig for å få en idé om hva din egen HTML skal se ut.