Hvordan bygge en to-fargekartet i Word 2007

Microsoft Word 2007 kan du legge til og endre tekst, legge til bilder, og sette inn diagrammer for å hjelpe deg å lage et ferdig dokument med profesjonell appell. Enten du trenger å understreke visse deler av et diagram eller skille et diagram i to seksjoner for mer visuell appell, kan du bygge en to-fargekart i Word 2007 med noen få museklikk.

Bruksanvisning

1 Start Microsoft Word 2007. Åpne et eksisterende dokument ved å klikke på "File" fanen ligger på den øverste verktøylinjen og velge "Open" i rullegardinmenyen. Finn din Word-filen og klikk "OK.

2 Klikk på "Sett inn" øverst i vinduet, og klikk på "Table" i rullegardinmenyen.

3 Velg antall rader og kolonner du vil ha i diagrammet, for eksempel "2 av 2" eller "3 av 4." Når du har valgt størrelsen på diagrammet, vil den vises i Word-dokumentet.

4 Velg radene eller kolonnene du vil fremheve som farge # 1. Høyreklikk på en av cellene, og velg "Tabellegenskaper" fra rullegardinmenyen.

5 Velg "kantlinjer og skyggelegging", og klikk på ned-pilen i "Fyll" -menyen. En pall med forskjellige farger skal vises. Velg fargen du ønsker å legge til cellene, og trykk "OK" for å fullføre.

6 Gjenta trinn 4 og 5 for å legge til farge # 2 til de andre cellene i diagrammet.