Hvordan bygge et banner for et nettsted

Hvordan bygge et banner for et nettsted


Bannere er en populær og effektiv måte å annonsere på Internett. Hensikten med et banner er å lokke nettlesere til å klikke på banneret og besøke nettsiden som blir annonsert. Bannere kan lages ved hjelp av farger, tekst og bilder for å presentere nøyaktig markedsføring meldingen du ønsker. Bare om noen grafisk design eller bilderedigeringsprogram kan brukes til å lage et banner. Det finnes også en rekke nettsteder som tilbyr gratis banner skaperen programmer.

Bruksanvisning

grafikk Editor

1 Opprett et lerret i grafikk editor program som er størrelsen på banneret du vil opprette. Noen brukte banner størrelser, målt i piksler, inkluderer 728x90, 468x60, 300x250, 160x600 og 125x125. Velg en størrelse som vil passe inn i den ledige plassen på nettsiden der du planlegger å annonsere.

2 Sett bakgrunnsfarge for banneret. Definere grensen så vel så banneret vil skille seg ut på siden.

3 Legg bilder til banner. Velg bilder som formidler en fordel orientert melding til seerne. Banner bilder er en av de viktigste og mest kraftfulle delene av banner og vil bidra til effektiviteten av din banner mer enn nesten noe annet.

4 Legg salg kopi til banneret. Lag en oppmerksomhet gripe tak overskrift. Oppgi den mest verdifulle nytte av produktet eller tjenesten som annonseres i klare og overbevisende vilkår. Legg en klar oppfordring til handling.

5 Lagre banner i formatet som kreves av nettstedet der du vil være reklame. De fleste nettsteder foretrekker .gif eller .jpg filtyper.

Banner Maker Websites

6 Besøk en banner maker nettsted. Disse nettstedene gir steg-for-steg banner oppretting verktøy som gjør det enkelt å lage profesjonelle leter bannere raskt og enkelt.

7 Følg trinn-for-trinn-instruksjoner av banner maker hjemmeside du har valgt. Du vil være i stand til å sette bakgrunnsfarger, grenser, bilder og tekst. Velg et fargevalg som passer med temaet for produktet eller tjenesten, og deretter legge til bilder som kommuniserer en fordel og skrive overbevisende salg kopi som tilbyr dine tjenester eller produkter.

8 Lagre banner til datamaskinen. De fleste banner skaperen nettsteder gir en ferdig versjon av banneret. Høyreklikk på bildet og velg "Lagre som" og velg deretter en mappe der du vil lagre filen, gi den et navn og klikk "Lagre".