Hvordan bygge et lavt budsjett datamaskin

Hvordan bygge et lavt budsjett datamaskin


Selv om prisen på datautstyr har falt betydelig de siste årene, å kjøpe en ny stasjonær eller bærbar datamaskin er fortsatt en stor regning. En av de beste måtene å trimme kostnader mens du fortsatt får datakraft du trenger er å bygge din egen PC. Hvis du vet hvordan å finne gode kjøp på komponentene, kan du bygge en kraftig datamaskin for en brøkdel av hva du vil bruke på en stor boks butikken.

Bruksanvisning

1 Sjekk ut noen av de mange prute jakt sider på Internett. Disse nettstedene kjøre gamut, fra kommunikasjonstjenester rettet spesielt til teknisk kunnskapsrike seerne til universaltavler der medlemmene kan legge inn kupongkoder og "prosent-off" avtaler. To av de beste tech tunge handelen shopping-områder er slickdeals.com og fatwallet.com. Nettsteder som retailmenot.com og coupons.com gi mer generelle besparelser, men de kan også ha noen gode tech tilbud.

2 Bli med i en lokal datamaskin klubb. Hvis du har en datamaskin klubb i ditt område kan du være i stand til å kjøpe noen gode komponenter fra andre medlemmer til en god pris. PC-entusiaster er stadig oppdatere og oppgradere sine systemer, og er ofte villige til å del med gamle utstyr for lave priser. Du kan også få noen verdifulle tips for de andre medlemmene om hvordan du kan bygge din drøm PC for mindre.

3 Sjekk med en lokal datamaskin returselskap for billige, men deler som. Det finnes en rekke selskaper som spesialiserer seg på å ta gamle datamaskiner og gjenoppbygge dem. Disse gjenoppbygd PCer er ofte donert til veldedighet eller selges til lav pris til dem som trenger dem. Du kan være i stand til å inngå en avtale med en person som resirkulerer datamaskiner på en deltid. For å finne en lokal person eller selskap, sjekk klassifisert delen av den lokale avisen - resirkulering ofte oppfordre donasjoner av brukte PC-utstyr.