Hvordan bygge iPad Apps som en ikke-Programmer

Hvis du ønsker å bygge din første iPad-app, men ikke har erfaring med objektbasert programmering, er en web-app en fin måte å starte. Kjernen er en web-app bare en nettside som er spesielt formatert for en iPad. Brukere kan lagre Web-app til sine hjem-skjermen med sitt eget ikon, akkurat som en hvilken som helst app som ble lastet ned fra Apple App Store.

Bruksanvisning

Starter

1 Tegn et design for din app med en blyant og papir. Bestem hva programmet skal kunne gjøre. Prioritere hva den trenger å gjøre i forhold til hva du vil at det skal gjøre.

2 Gjør deg kjent med Hypertext Markup Language, Extensible HTML, Cascading Style Sheets og Javascript. Det er mange gode bøker tilgjengelig i bokhandler og ditt lokale bibliotek. Det er også tutorials og prøver av kode tilgjengelig på nettet, samt Web utviklingsfora der folk kan hjelpe deg med å gjøre Web-app gjør det du trenger den å gjøre.

3 Registrer deg for gratis Apple Safari Developer program på developer.apple.com. Dette vil gi deg tilgang til Apples Developer Library, inkludert opplæring og eksempelkode spesielt for iPad.

4 Sammenlign det du trenger og hva du vil at web-applikasjonen til å gjøre med egenskapene til de forskjellige typene av Web koden tilgjengelig.

Bygge og teste en Web App

5 Bestem deg for et program som skal brukes til å utvikle din web app. Programmer som Adobe Dreamweaver eller InDesign CS5 kan gjøre det lettere hvis du har erfaring med dem. Du kan også bygge web app fra bunnen av ved hjelp av en vanlig tekstredigeringsprogram som Notisblokk.

6 Last ned og installer Safari nettleser fra apple.com/safari. Dette er nettleseren som brukes av iPad. Du kan endre Web-app og teste den direkte fra datamaskinen.

7 Klikk på Safari "Fil" -menyen, velg "Innstillinger" og klikk på "Avansert" -knappen. Klikk på "Vis Utvikle-menyen i menylinjen".

8 Velg "Utvikle" -menyen i Safari, "User Agent", "Annet" og lim inn følgende kode "Mozilla / 5.0 (iPad, U, CPU OS 3_2 som Mac OS X; en-us) AppleWebKit / 531.21.10 (KHTML , som Gecko) versjon / 4.0.4 Mobile / 7B334b Safari / 531.21.10 "for å få nettleseren etterligne den som brukes av en iPad.

9 Brukte fast posisjonering i CSS-koden på Web app for å sikre Safari på datamaskinen ikke forvrenge siden mens du bygger og teste app.

10 Bruk en konstant view bredde metakoden i overskriften på nettsiden, for eksempel "<meta name =" view "content =" width = device-width "/>" for å sikre side oppfører seg som en helsides app på iPad.

11 Bruk berørings hendelsene i Web app, for eksempel "touchstart", "touchmove", "touchend" og "touchcancel," heller enn å bruke mus hendelser.

12 Bruk "<textarea>" tag å betegne områder hvor betrakteren kan skrive inn tekst. Denne koden vil lansere iPad tastaturet. Den iPad støtter ikke "contenteditable" kommandoer i en nettside eller web app.

1. 3 Last Web app til en webserver. For de fleste formål, er det best å bruke ditt eget domene URL, ligger på en webserver.

14 Legg et ikon som kan brukes på iPad når brukere velger å lagre app til hjemskjermen. Du kan gjøre dette ved å gjøre en 114 med 114 pixel PNG-fil og laste den opp til din Web app-mappen. Legg en link i overskriften på web app i formatet "<link rel =" ipad-ikonet "href =" ./ ipad-icon.png "/>" slik at iPad kan finne ikonet når brukerne lagre websiden app til startskjermen.

Hint

  • Hvis du ikke er kjent med begreper som metakoder, berørings hendelser og mus hendelser, ikke bekymre deg. Du vil snart forstå dem mens du studerer de grunnleggende Web språk.