Hvordan bygge opp en punktliste i Apple Keynote '09

Hvordan bygge opp en punktliste i Apple Keynote '09


Hvordan bygge opp en punktliste i Apple Keynote '09. En av nøklene til et engasjerende presentasjon er iøynefallende grafikk og effekter. Apples Keynote har begge disse innebygd og klar til å gå for å hjelpe deg å gjøre en profesjonell oppsiktsvekkende lysbildefremvisning. Her er hvordan du kan bygge opp en punktliste i en av lysbildene.

Bruksanvisning

1 Åpne en ny Keynote '09 presentasjon på datamaskinen din ved å klikke på Keynote-symbolet i Dock eller Programmer-mappen.

2 Velg temaet du vil bruke for presentasjonen. For dette eksempelet vil vi bruke "Stock Book" tema.

3 Klikk på "Ny" knappen øverst for å opprette et nytt lysbilde.

4 Under "Masters" på toppmenyen i Keynote-vinduet, velg "Title & Bullets" for å endre oppsettet av raset.

5 Bytt tittelen med din egen tekst ved å dobbeltklikke på teksten som sier "Dobbeltklikk for å redigere. La oss bruke tittelen" må-ha kjøkkenredskaper "for denne presentasjonen.

6 Dobbeltklikk den eneste listepunkt under tittelen og skriv inn en liste med kjøkkenutstyr, trykke "Return" tasten etter hver enkelt. For denne listen vil vi bruke Chefs Knife, Slikkepott, Visp, Apple corer, potet peeler.

7 Klikk på "Inspector" -ikonet på toppmenyen for å åpne inspektørvinduet. Det er der alle alternativene for tekststil, er handlinger, effekter og overganger satt.

8 Åpne "Build Inspector" ved å klikke på ikonet "Build Inspector", tredje fra venstre. Det ser ut som en skråstilt boks med bevegelseslinjer kommer av rett til det.

9 Klikk på "Bygg I" -knappen i Bygg Inspektør-vinduet.

10 Velg din favoritt effekt fra "Effects" drop-down menyen. Vi vil bruke "Drop" for dette eksempelet.

11 Velg hvordan du vil at listen skal bygge - enten samtidig eller bullet av kule - fra "Delivery" drop-down menyen. Her vil vi velge "Bullet".

12 Angi hvor lenge en varighet du ønsker mellom hvert element slippe ved å øke eller redusere tiden i "Varighet" -feltet.

1. 3 Forhåndsvis lysbilde og effekten du har lagt ved å klikke på "play" -knappen øverst i Keynote-vinduet.