Hvordan bygge Planes på datamaskinenFlyene har lenge fascinert fantasien. Kjøretøy som kan reise på himmelen og gå store avstander i løpet av kort tid er oppfinnelser som alle barn og voksne er kjent med. Du kan bygge og designe ulike typer fly online på flere forskjellige steder. Selv om disse områdene ikke lar deg bygge et ekte fly, kan de hjelpe deg å lære å designe fly og praktisere noen av dine design ideer på nettet.

Bruksanvisning

1 Bruk Plane Builder på NMS. Velg en type fly som du ønsker å bygge. Deretter velger du en kropp og vinger for flyet. Velg andre typer elementer som flyets motor og alle de spesifikke flyet stykker som du kanskje trenger for å bygge flyet nøyaktig slik du vil at det skal være. Når du er ferdig, bruker flyet som du har bygget for å spille online spill, eller skrive ut et bilde av det å spare til senere.

2 Bygg online papirfly på Kids Slå Central. Velg en link for den type papir fly du ønsker å bygge. Deretter velger du papirtype, og følg instruksjonene for å bygge den elektroniske papir fly. Du kan også bruke instruksjonene for å bygge selve papir fly. Når du er ferdig, enten teste dine ekte papir fly eller spille papirfly spill for å teste ut hva du har gjort på nettet.

3 Klikk på Gratis Online spill og spille Airplane Games. Først velger du et fly spill, og deretter bygge flyet du ønsker å fly med. Velger de kroppsdeler og vingene og motoren, samt størrelsen av flyet, fra menyene på høyre og venstre side av skjermen. Deretter bruker fly for å spille online spill og se hvor godt det flyr.