Hvordan bygger du inn bilder i e-postmeldinger

Hvordan bygger du inn bilder i e-postmeldinger


Embedding bilder i e-postene er en fin måte å dele bilder umiddelbart med venner og familiemedlemmer. Når de mottar e-posten, er alt de har å gjøre bare å åpne det, og det er ditt bilde sammen med meldingen. Det er en fin måte å dele familiebegivenheter med slektninger som bor langt unna. I stedet for å bruke tid å feste bilder til e-posten med "Legg ved fil" nederst i e-posten din, nå er alt du trenger å gjøre er å finne bildet, endre størrelse på det hvis det er for stor, så importere den til din e-post.

Følgende instruksjoner er for innebygging bilder i e-postmeldinger som bruker AOL som nettleser. Hvis du bruker en annen nettleser, for eksempel Google (Gmail), MSN (Hotmail) eller Yahoo, vil prosessen være litt annerledes (for eksempel, krever Yahoo deg å laste opp bilder til et nettsted før du kan legge dem i din e-post) . Sjekk din bestemt nettleser e-postprogrammet for flere detaljer.

Bruksanvisning

Hvordan bygger du inn bilder i e-post på AOL

1 Endre størrelsen på bildet du ønsker å legge ned i din e-post med ditt fotoforbedring program eller annen endring av størrelse funksjonen på datamaskinen. Sett oppløsningen til 72 piksler per tomme (dpi), med en utskriftsstørrelse på ca 5 av 7 inches (med den største pixel dimensjon innstilling på ca 700). Ta kontakt med din manual for instruksjoner hvis du er usikker på hvordan du skal endre størrelsen på bildene.

2 Åpne AOL og gå online.

3 Når du får på nettet klikk "Fil" på verktøylinjen øverst i venstre hjørne. Velg "Åpne" fra drop-down menyen og klikk på den. En boks vil åpne som sier "Åpne fil". Klikk på pilen motsatt ordene "Look In:" og finn bildet ditt.

4 Velg bilde ved å klikke på den og deretter klikke på ordet "Open" nederst til høyre side av sekstenmeteren. En annen boks vil åpne som sier "Vis bilde" med navnet på bildefilen skrives ut på toppen.

5 Klikk på knappen under bildet i boksen som sier "Sett i E-post." En tom e-post vil vises på skjermen med bildet ditt lagt inn.

6 Hvis du ønsker å sette inn flere bilder i e-posten, klikk på kameraikonet inne i åpen e-post helt øverst til høyre på verktøylinjen (ligger like under "Emne:" linje). En boks vil forlenge ut til høyre. Klikk på "Sett inn et bilde" i den boksen. En annen boks vil komme opp som sier "Sett inn bilder i e-post" og vil vise miniatyrstore bilder av bilder fra datamaskinen. Bare finne bildene dine ved å plassere en sjekk av de du ønsker, klikk på "Sett inn", og de vil alle vises i din e-post.

7 Når du er ferdig med å bygge inn bildene dine, merk "Emne" linje, legge til tekst under bildet, ta det opp og klikk på "Send nå."

Hint

  • Både AOL "Vis bilde" boksen og "Sett inn bilder i e-post" har en funksjon for redigering, beskjæring og styrke fotografiet før bygge det i e-posten dersom du ønsker å gjøre endringer i det.
  • Hvis du ønsker å legge ned bilder som er på Internett i e-postene dine, bare plassere markøren over bildet, høyreklikk og velg "Kopier" fra rullegardinmenyen. Åpne en e-post, plasserer du markøren i e-posten og høyreklikk igjen, etter rullegardinmenyen ned til "Lim inn", klikk på den, og bildet vil umiddelbart legge inn din e-post.