Hvordan bygger du inn en Chat Box

Hvordan bygger du inn en Chat Box


En chat-boksen er en liten widget du kan legge på ditt nettsted som gir besøkende et middel til å chatte med deg og med hverandre. Det er en miniatyr chatterom direkte innebygd i nettstedkoden. En chat-boksen er en enkel måte å legge til interaktivitet og skape en følelse av fellesskap på ditt nettsted. Det kan være en effektiv metode for å kommunisere med dine besøkende. Hvis du er kjent med HTML-kode, bygge en chat-boksen inn på området er en ganske grei sak.

Bruksanvisning

1 Velg en chat widget service. Det er mange gode, gratis tjenester som gir svært tilpass chat boksene for bruk på både personlige og kommersielle nettsteder. Les vilkårene for tjenesten nøye, spesielt hvis du har tenkt å bruke tjenesten på en bedrift området. Mange chat widget tjenester ikke tar betalt for bruk på en personlig side, men vil kreve en liten avgift for kommersielle nettsteder.

2 Lag din chat-boksen. Registrer deg hos chat-boksen service, hvis det er nødvendig, og følg instruksjonene på skjermen for å opprette og tilpasse chat-boksen kode. Vanligvis vil du være i stand til å tilpasse farger, funksjoner, funksjonalitet, utforming og størrelse detaljer.

3 Kopier chat-boksen koden til utklippstavlen. Høyreklikk hvor som helst på koden og klikk "Select All" fra menyen som dukker opp. Deretter høyreklikker du igjen og velg "Kopier".

4 Åpne HTML redigering programvare. Hvis du ikke har HTML-redigering programvare, er Windows Notepad et gratis tekstredigeringsprogram som følger med alle versjoner av Windows. Du kan bruke den til å åpne og redigere alle HTML-dokument. Klikk på "Start" -knappen, velg "Alle programmer" og klikk på "Notisblokk" under "Tilbehør" for å åpne Notepad.

5 Åpne HTML-filen som du ønsker å legge ned den chat-boksen. I Notisblokk og de fleste HTML redigering programmer, klikk på "File" fra toppmenyen, velg deretter "Open" og bla etter filen på harddisken. Klikk på filnavnet, og klikk deretter på "OK" -knappen for å åpne den.

6 Bla ned til delen av koden som du ønsker å legge inn chat-boksen. Chat boksene er ofte små og designet for å være en diskret ekstra funksjon i stedet for hoveddelen av området. Mange foretrekker å sette sine chat boksene i en sidekolonne. Klikk startstedet i koden som du ønsker å legge inn chat-boksen.

7 Lim chat-boksen kode inn i koden. Høyreklikk og velg "Lim inn" fra pop-up menyen. Din chat-boksen koden skal lime inn koden.

8 Lagre HTML-filen ved å klikke på "File" i øvre menyen og velge "Lagre".

9 Last opp HTML-fil med den nylig innebygd chat-boksen til ditt nettsted server.

10 Sørg for at chat-boksen ser ut og fungerer slik du hadde tenkt ved å besøke nettstedet ditt og teste dens funksjonalitet. Hvis den ikke gjør det, eller det er en feil i koden, gjenta disse trinnene til chat-boksen ser ut slik du vil ha det til.

Hint

  • Hvis du bruker et content management system, som WordPress, sjekk om det er en chat plugin som du kan legge direkte til nettstedets plugin manager, for enklere installasjon og tilpasning.
  • I noen tilfeller kan tillegg av en widget av noe slag tregere sideinnlasting hastighet.