Hvordan bygger du inn en YouTube-video på en Facebook profil

Facebook-delingsknappen på YouTube gjør det enkelt å legge inn en YouTube-video på din profil veggen, en venns vegg, i en melding eller på en Facebook-side. Du kan legge inn en melding for å gå sammen med videoen, og velg et miniatyrbilde for videoen. Du kan også tilpasse som er i stand til å se video og hvem som ikke er det, ved hjelp av Facebook personverninnstillinger. Når postet, kan alle som har tilgang til din video post Klikk på bildene for å se videoen uten å forlate Facebook.

Bruksanvisning

1 Åpne en nettleser og gå til YouTube. Finn en video du ønsker å legge inn i Facebook.

2 Klikk på "Share" -knappen under videoen. En link til videoen vises, samt dele knapper.

3 Klikk på "Facebook" ikonet. Et nytt vindu åpnes.

4 Merk at standard alternativ er å dele videoen "On Your Own Wall." Dette bygger inn videoen på din profil. For å bygge inn videoen på en annen enn din egen profil veggen sted, klikker du på pilen for å velge et annet alternativ, blant annet "På en venns Wall", "I en gruppe" eller "i en privat melding." Hvis du har en Facebook-side konto, kan du også velge "på siden din."

5 Skriv inn en melding for å ta med videoen i "Skriv noe" -feltet.

6 Klikk på pilene ved siden av «Velg en Thumbnail" hvis de ikke er nedtonet for å velge et miniatyrbilde. Mange videoer omfatter bare en standard miniatyr, så dette kan ikke være et alternativ.

7 Forsikre deg om at "No Thumbnail" boksen ikke har en hake. Klikk på den for å fjerne boksen hvis den gjør det; Ellers vises bare på linken lagt ut, og videoen er ikke innebygd.

8 Klikk på "Lock" -ikonet øverst til høyre i vinduet for å velge hvem som kan se videoen. Velg "Alle", "Friends of Friends", "bare venner" eller "Tilpass." Hvis du velger "Tilpass", gå til del to, ellers går du videre til neste trinn.

9 Klikk på "Share Link" knappen for å legge inn video på Facebook.

Custom Privacy Settings

10 Tilpass hvem som kan se videoen ved å klikke på "Lås" -ikonet i "Del denne Link" vindu fra Trinn 8. Velg deretter "Tilpass." The Custom Privacy dialogboksen åpnes.

11 Klikk på menyen ved siden av "Disse People" for å tilpasse hvem som ser videoen. Velg "bare venner", "Venners venner", "Me" eller "bestemte personer." Hvis du velger "Spesifikke People," begynner å skrive navnene på de personene i tekstfeltet, og klikk på navnene deres når de blir presentert.

12 Skriv inn navn på personer du ikke ønsker å se videoen i "Hide dette fra" tekstfeltet. Velg navnene deres fra listen når du begynner å skrive.

1. 3 Klikk i boksen ved siden av "Gjør dette til min standard innstilling" for å gjøre dette til standardalternativet for alle fremtidige linker og videoer du deler på Facebook.

14 Klikk "Lagre" når du er ferdig med å tilpasse personverninnstillingene for denne videoen.

Hint

  • Merk at noen YouTube-videoer forby innebygging. I dette tilfellet, når noen klikker på miniatyrbildet, blir de spurt om de ønsker å se videoen i YouTube. Videoen åpner deretter i YouTube i et nytt vindu.