Hvordan bygger jeg inn en PowerPoint Viewer i en presentasjon?

Hvordan bygger jeg inn en PowerPoint Viewer i en presentasjon?


Det er vanskelig å tro, men det faktisk finnes folk som ikke har PowerPoint installert på sine datamaskiner. Hvis du trenger å ta en presentasjon med deg, vil PowerPoint er "Pakk for CD" kommandoen installerer PowerPoint viewer direkte inn lysbildefremvisning fil. Dette er en hendig funksjon som gjør det mulig å spille av presentasjonen på hvilken som helst datamaskin hvorvidt PowerPoint er installert på systemet.

Forberede

Før emballasje eller distribuere presentasjonen, se etter skjulte informasjon eller personopplysninger og slette all informasjon du ikke vil ha med i den kopierte presentasjonen. Slett også skjulte lysbilder og gjenstander som du ikke vil at andre skal se. Informasjon du kanskje ikke vil ha offentliggjort kan inkludere navn som presentasjonen skaperen eller bedriftens navn.

Pakk for CD

For å inkludere PowerPoint Viewer i presentasjonen, går du til Microsoft Office-knappen for å velge "Publiser", deretter "Pakk for CD." I dialogboksen som dukker opp, navngi CD eller mappen du kopierer presentasjonen og legge til filene du vil ha med. Deretter går du til "Valg" og under "Pakketype" klikk "Viewer Package." Ikke glem å velge hvordan presentasjonene vil spille i betrakteren.

andre Bits

I den samme "Options" boksen, kan du ta med koblede filer, legge inn skrifttyper og passordbeskytte presentasjonspakke. Når du er ferdig med å velge alle alternativene, klikker du enten "Kopier til mappe" eller "Kopier til CD."

Feilsøking

Denne metoden fungerer for PowerPoint 2003 og 2007 bare. Eldre versjoner av programmet har en lignende funksjon kalt "pakkeveiviseren."

PowerPoint 2007 vil ikke direkte brenne data til DVD. Hvis du trenger presentasjonen (e) på en DVD, kopiere filen (e) til en mappe og bruke DVD-brenner programvare for å kopiere informasjonen til en DVD.

Hvis du ikke kan passe din presentasjon på en CD, er sjansene dine bilder er for store. Endre størrelsen på bilder og grafikk i et bildebehandlingsprogram før du setter dem inn i lysbildene.